J4 Core şarja takınca aşırı ısınıyor

osmnnemr40

Yoctopat
Daha fazla  
Benim köşede yatan bir telefonum var Samsung Galaxy J4 Core. Merak ettim neyi var neyi yok diye bir şarja koyayım dedim. Sadece 10 saniye koymama rağmen şarj belirtisi olmamasının yanı sıra telefonun alt kısmında aşırı ısınma ve yanık kokusu var. Neredeyse patlayacak gibiydi o kadar söyleyeyim. Sizce telefonun sorunu ne olabilir?

Anakart kaynaklı ya da bataryan şişmiş olabilir. Yanık kokusu varsa uğraşmayın Allah korusun elinizde kolunuzda patlar.

Anakart kaynaklı ya da bataryan şişmiş olabilir. Yanık kokusu varsa uğraşmayın Allah korusun elinizde kolunuzda patlar.

Bataryamda herhangi bir şişme söz konusu değil. Sanırsam anakart kaynaklı. Hem gerçektende fazla ısınmıştı 10 saniye gibi kısa bir sürede.

Ama bataryamın delik olma şansı var zira hafıza kartı girişine soktuğumuz iğne telefonun içine giriyordu.

Ben bu cihazı kullandım bir ara. Cidden çok sıkıntılı bir cihaz. İnsan ister istemez bu telefonda her şeyi kısıtlanıyor.

Ben bu cihazı kullandım bir ara. Cidden çok sıkıntılı bir cihaz. İnsan ister istemez bu telefonda her şeyi kısıtlanıyor.

Aslında telefonun durumunu kontrol etme sebebim şimdiki telefonum S6 Edge'yi kullanmanın bana göre zor olması. Kıvrık kenarları telefonda yazı yazmayı veya oyun oynamayı işkence haline getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…