Arkadaşlar Pixel Experience ve Evolution X ROM'larını kuracaktım fakat XDA'daki linkler kırık. Ben nasıl indirebilirim bunları? @Baş-ül Adam@Kerem00@Lord Raiden
Evolution X 4.5 for Samsung Galaxy J4+ [j4primelte] /* * Your warranty is void. Or valid, probably? * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, Ebolation X, * thermonuclear war, or the current economic crisis caused by you...
* * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features included in...
GApps yüklemeniz gerekmiyor bu arada; Pico paketi zaten yüklü imiş.
Bir de eski ROM ne olur ne olmaz kartta bulunsun. Bu hata verirse onu yükleyin tekrar.
GApps yüklemeniz gerekmiyor bu arada; Pico paketi zaten yüklü imiş.
Bir de eski ROM ne olur ne olmaz kartta bulunsun. Bu hata verirse onu yükleyin tekrar.
Ama bu zamana kadar yüklediğim ROM'lar da GAPSS'leri hep ARM olarak yükledim ARM64 yüklemeye çalışınca hata vermişti. Onun için sordum. Emin olmak istiyorum sonra telefon bricklenmesin
Ama bu zamana kadar yüklediğim ROM'lar da GAPSS'leri hep ARM olarak yükledim ARM64 yüklemeye çalışınca hata vermişti. Onun için sordum. Emin olmak istiyorum sonra telefon bricklenmesin
Cidden hocam ARM64 GAPPS kurmaya çalışırken Error Code 70 hatasını veriyor sonra ARM kuruyorum bir hata vermiyor. Telefonu bende 64 bit biliyorum fakat AIDA64'den baktığımda 32 Bit gösteriyordu sanırım. Ben size CPU-Z ekran görüntülerini atayım hocam.