Buraksahin9 Yoctopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #1 Samsung Galaxy J4+ Plus cihazım güç tuşuna basılı tutmama rağmen açılmıyor ve çalışan bir şarj cihazına taktığımda şarj olmuyor.
Samsung Galaxy J4+ Plus cihazım güç tuşuna basılı tutmama rağmen açılmıyor ve çalışan bir şarj cihazına taktığımda şarj olmuyor.
Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 20 Ocak 2022 #2 Kral o telefonu değişme zamanı gelmiş
mehmetuysal89 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #3 Buraksahin9 dedi: Samsung Galaxy j4+ Plus cihazım güç tuşuna basılı tutmama rağmen açılmıyor ve çalışan bir şarj cihazına taktığımda şarj olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kısa devre yapmış bende Samsung A10 s var oda açılmıyor ben servise gönderdim sende öyle yap nerede oyuruyorsun hangi ilçede.
Buraksahin9 dedi: Samsung Galaxy j4+ Plus cihazım güç tuşuna basılı tutmama rağmen açılmıyor ve çalışan bir şarj cihazına taktığımda şarj olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kısa devre yapmış bende Samsung A10 s var oda açılmıyor ben servise gönderdim sende öyle yap nerede oyuruyorsun hangi ilçede.