Alp Eren Uçar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.153 Çözümler 5 7 Mayıs 2020 #1 Şifreyi girdikten sonra siyah ekran çıkıyor. Yeniden başlatmaya ya da kapatmaya çalışınca yine siyah ekran çıkıyor. Kilit ekranında sıkıştım yani. Yere falan da düşmedi. Birkaç saat kullanmamıştım, açtım ve şifreden sonra siyah ekran geldi.
Şifreyi girdikten sonra siyah ekran çıkıyor. Yeniden başlatmaya ya da kapatmaya çalışınca yine siyah ekran çıkıyor. Kilit ekranında sıkıştım yani. Yere falan da düşmedi. Birkaç saat kullanmamıştım, açtım ve şifreden sonra siyah ekran geldi.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 7 Mayıs 2020 #2 @Alp Eren Uçar, telefonunuzu kullandığınızda şarjı var mıydı? Varsa ne kadar doluydu? Şarj etmediyseniz saj edip tekrardan açmayı deneyebilirsiniz.
@Alp Eren Uçar, telefonunuzu kullandığınızda şarjı var mıydı? Varsa ne kadar doluydu? Şarj etmediyseniz saj edip tekrardan açmayı deneyebilirsiniz.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.046 Makaleler 2 Çözümler 26 7 Mayıs 2020 #3 Atabiliyorsanız Stock ROM atın. Hâlâ aynı sorunu yaşarsanız büyük ihtimalle donanımsaldır.
Alp Eren Uçar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.153 Çözümler 5 7 Mayıs 2020 #4 unnamedington dedi: @Alp Eren Uçar, telefonunuzu kullandığınızda şarjı var mıydı? Varsa ne kadar doluydu? Şarj etmediyseniz saj edip tekrardan açmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şarjı %98'di. Yuspedile dedi: Atabiliyorsanız Stock ROM atın. Hâlâ aynı sorunu yaşarsanız büyük ihtimalle donanımsaldır. Genişletmek için tıkla... Hocam kilit kısmında kaldım. Atamam.
unnamedington dedi: @Alp Eren Uçar, telefonunuzu kullandığınızda şarjı var mıydı? Varsa ne kadar doluydu? Şarj etmediyseniz saj edip tekrardan açmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şarjı %98'di. Yuspedile dedi: Atabiliyorsanız Stock ROM atın. Hâlâ aynı sorunu yaşarsanız büyük ihtimalle donanımsaldır. Genişletmek için tıkla... Hocam kilit kısmında kaldım. Atamam.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.046 Makaleler 2 Çözümler 26 7 Mayıs 2020 #5 ROM atabilmek için ana ekrana erişmenize gerek yok.
Alp Eren Uçar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.153 Çözümler 5 7 Mayıs 2020 #6 Yuspedile dedi: ROM atabilmek için ana ekrana erişmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor?
Yuspedile dedi: ROM atabilmek için ana ekrana erişmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor?