3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 1 Haziran 2022 #11 Cihaz PC'ye bağlandığında herhangi bir aygıt bağlanma sesi geliyor mu?
4 41Zeki41 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 28 Çözümler 1 1 Haziran 2022 #12 364809 dedi: Cihaz PC'ye bağlandığında herhangi bir aygıt bağlanma sesi geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır.
364809 dedi: Cihaz PC'ye bağlandığında herhangi bir aygıt bağlanma sesi geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.589 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #13 41Zeki41 dedi: Maalesef hayır. Genişletmek için tıkla... Hard brick olmuş gibi.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 1 Haziran 2022 #14 41Zeki41 dedi: Maalesef hayır. Genişletmek için tıkla... En kötü bir bağlantı noktası çıksaydı kurtarma ihtimali olurdu.
41Zeki41 dedi: Maalesef hayır. Genişletmek için tıkla... En kötü bir bağlantı noktası çıksaydı kurtarma ihtimali olurdu.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 1 Haziran 2022 #15 364809 dedi: En kötü bir bağlantı noktası çıksaydı kurtarma ihtimali olurdu. Genişletmek için tıkla... Samsung Tool Pro'da mı hayretmez hocam?
364809 dedi: En kötü bir bağlantı noktası çıksaydı kurtarma ihtimali olurdu. Genişletmek için tıkla... Samsung Tool Pro'da mı hayretmez hocam?
4 41Zeki41 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 28 Çözümler 1 1 Haziran 2022 #16 Umut Nas dedi: Hard brick olmuş gibi. Genişletmek için tıkla... Bunun tam ne demek olduğunu bilmiyorum. 364809 dedi: En kötü bir bağlantı noktası çıksaydı kurtarma ihtimali olurdu. Genişletmek için tıkla... Yani rahmetlimi oldu diyorsunuz
Umut Nas dedi: Hard brick olmuş gibi. Genişletmek için tıkla... Bunun tam ne demek olduğunu bilmiyorum. 364809 dedi: En kötü bir bağlantı noktası çıksaydı kurtarma ihtimali olurdu. Genişletmek için tıkla... Yani rahmetlimi oldu diyorsunuz
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 1 Haziran 2022 #17 41Zeki41 dedi: Bunun tam ne demek olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazın tuğla olması.
41Zeki41 dedi: Bunun tam ne demek olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazın tuğla olması.
4 41Zeki41 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 28 Çözümler 1 1 Haziran 2022 #18 Polorchen dedi: Samsung tool Pro'da mı hayretmez hocam? Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinde nasıl yapacağımı gösteren bir video atar mısınız en azından son şans. Polorchen dedi: Cihazın tuğla olması. Genişletmek için tıkla... Bu biraz üzdü
Polorchen dedi: Samsung tool Pro'da mı hayretmez hocam? Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinde nasıl yapacağımı gösteren bir video atar mısınız en azından son şans. Polorchen dedi: Cihazın tuğla olması. Genişletmek için tıkla... Bu biraz üzdü
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 1 Haziran 2022 #19 41Zeki41 dedi: YouTube üzerinde nasıl yapacağımı gösteren bir video atar mısınız en azından son şans. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe bunu buldum.
41Zeki41 dedi: YouTube üzerinde nasıl yapacağımı gösteren bir video atar mısınız en azından son şans. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe bunu buldum.
4 41Zeki41 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 28 Çözümler 1 1 Haziran 2022 #20 Polorchen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe bunu buldum. Genişletmek için tıkla... Bunu yapabilmem için telefonun bilgisayarda gözükmesi gerek değil mi? 7 yıllık telefon bozulmadı onca şeye rağmen benim bir dokunuşum rahmetli eti telefonu. Polorchen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe bunu buldum. Genişletmek için tıkla... Son soru olarak bu telefondan hayır gelmez artık değil mi 1 saattir uğraşıyorum da yoruldum. Son düzenleme: 1 Haziran 2022
Polorchen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe bunu buldum. Genişletmek için tıkla... Bunu yapabilmem için telefonun bilgisayarda gözükmesi gerek değil mi? 7 yıllık telefon bozulmadı onca şeye rağmen benim bir dokunuşum rahmetli eti telefonu. Polorchen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe bunu buldum. Genişletmek için tıkla... Son soru olarak bu telefondan hayır gelmez artık değil mi 1 saattir uğraşıyorum da yoruldum.