J7 2015 stock ROM atarken "repartition operation failed" hatası veriyor

supersu1999

Hectopat
Yer
Bursa Osmangazi yunuseli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8gb ram ddr4 Gigabyte Geforce rtx3050 Eagle Oc Ryzen 5 5500
Arkadaşlar 2.el J7 2015 aldım çökmüştü telefon hiç açılmıyor normalde. Sadece şarja takınca bir bembeyaz ekran geliyor ve download moda giriyor stock ROM atmak isterkende Odin'de repartition operation failed hatası veriyor uygun pit dosyasını seçtim hala aynı bir de repartition kutusu kapalıyken de denedim hala repartition operation failed diyor. Bir sürü kablo değiştirdim aynı.

Arkadaşlar 2.el J7 2015 aldım çökmüştü telefon hiç açılmıyor normalde. Sadece şarja takınca bir bembeyaz ekran geliyor ve download moda giriyor stock ROM atmak isterkende Odin'de repartition operation failed hatası veriyor uygun pit dosyasını seçtim hala aynı bir de repartition kutusu kapalıyken de denedim hala repartition operation failed diyor. Bir sürü kablo değiştirdim aynı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu viideoya bakın bakalım.
PİT dosyası CSC dosyasının içindeymiş.
dosyanın ve cihaz modelinin doğru olduğuna emin olun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu viideoya bakın bakalım.
Pit dosyası CSC dosyasının içindeymiş.
Dosyanın ve cihaz modelinin doğru olduğuna emin olun.

Hocam telefoncuya götürdüm telefonu merak etmeyin anakart arızalı olduğu kesinleşti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı