J7 2016 YouTube Videosu Kendini Durduruyor

Ablamın J7 2016 telefonu var. YouTube'da video açarken kendinden durduruyor, tekrar açıyorum gene duruyor arada ses geliyor. Sorun ne olabilir? 4 Senelik telefon su kaçmış olabilir mi? Nasıl tamir ederim ne önerirsiniz? Şarkı falan da açmıyor, aynı şekilde Instagram'a falan bakamadım malum ablalar şifreli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Su kaçınca dokunmatik gidiyor bende de aynı telefon var suya bile düşürdüm senin sorunun virüs olabilir mi? Su kaçtığını düşünüyorsan içini aç pasları sil.

Bence kulaklık girişine su kaçmış. Cihaz kulaklık takıp çıkardığınızı zannediyor. Youtube'da kulaklık çıkınca videoyu durduruyor.

Telefon kasmaya da başladı. Bayağı yavaş ne yapabilirim? Tamire göndersek mi? Yapabileceğim bir şey var mı?
Bence kulaklık girişine su kaçmış. Cihaz kulaklık takıp çıkardığınızı zannediyor. YouTube'da kulaklık çıkınca videoyu durduruyor.

Bende bu şekilde düşündüm, mantıklı denemek lazım.
Bence kulaklık girişine su kaçmış. Cihaz kulaklık takıp çıkardığınızı zannediyor. YouTube'da kulaklık çıkınca videoyu durduruyor.

Nasıl temizleyebilirim?
Girişte problem varmış bende uğraşıyorum. İçine bir şey girmiş galiba onu çıkarmaya çalışıcaz. Bakalım düzeltebilecek miyiz?
Girişte problem varmış bende uğraşıyorum. İçine bir şey girmiş galiba onu çıkarmaya çalışıcaz. Bakalım düzeltebilecek miyiz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…