T Tostu Seven Adam Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 Rehber: Tüm Cihazlara Root Atma (ADB ve Magisk ile TWRP'siz!) bu bağlantıdaki işlemi yapacağım ancak şu boot ımg'yi anlamadım nasıl bulacağımı cihazımın stock ROM dosyası elimde. Buradan mı halledeceğim? Ne yapacağım?
Rehber: Tüm Cihazlara Root Atma (ADB ve Magisk ile TWRP'siz!) bu bağlantıdaki işlemi yapacağım ancak şu boot ımg'yi anlamadım nasıl bulacağımı cihazımın stock ROM dosyası elimde. Buradan mı halledeceğim? Ne yapacağım?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.959 Makaleler 18 Çözümler 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #2 AP dosyasını Magisk uygulamasında seç ve çıktıyı Odin ile kur.
T Tostu Seven Adam Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #3 Nasıl yani rehberde odin programi yok önceden stock rom yuklemek için kullanmıştım odini ama rehberde goremedim vaktinizi ve zamaninizi almak istemem ama rica etsem açıklarmisiniz bastan sona napacsgimi yada kisa bir ozet
Nasıl yani rehberde odin programi yok önceden stock rom yuklemek için kullanmıştım odini ama rehberde goremedim vaktinizi ve zamaninizi almak istemem ama rica etsem açıklarmisiniz bastan sona napacsgimi yada kisa bir ozet
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 26 Ağustos 2024 #4 Tostu Seven Adam dedi: Rehber: Tüm Cihazlara Root Atma (ADB ve Magisk ile TWRP'siz!) bu bağlantıdaki işlemi yapacağım ancak şu boot ımg'yi anlamadım nasıl bulacağımı cihazımın stock ROM dosyası elimde. Buradan mı halledeceğim? Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Cihazın stock ROM'unu indirin. AP dosyasını direk Magisk'e atın. Sonra Patch'li dosyayı. Odin ile flashlayin.
Tostu Seven Adam dedi: Rehber: Tüm Cihazlara Root Atma (ADB ve Magisk ile TWRP'siz!) bu bağlantıdaki işlemi yapacağım ancak şu boot ımg'yi anlamadım nasıl bulacağımı cihazımın stock ROM dosyası elimde. Buradan mı halledeceğim? Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Cihazın stock ROM'unu indirin. AP dosyasını direk Magisk'e atın. Sonra Patch'li dosyayı. Odin ile flashlayin.
T Tostu Seven Adam Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: Cihazın stock ROM'unu indirin. AP dosyasını direk Magisk'e atın. Sonra Patch'li dosyayı. Odin ile flashlayin. Genişletmek için tıkla... Çok teşşekkür ederim eve geldigimde deneyecegim tekrardan sagolun Heribert Yavuz dedi: Cihazın stock ROM'unu indirin. AP dosyasını direk Magisk'e atın. Sonra Patch'li dosyayı. Odin ile flashlayin. Genişletmek için tıkla... Odin kısmından flashlamak için ap secenegini sececegim degilmi csc vb degil
Heribert Yavuz dedi: Cihazın stock ROM'unu indirin. AP dosyasını direk Magisk'e atın. Sonra Patch'li dosyayı. Odin ile flashlayin. Genişletmek için tıkla... Çok teşşekkür ederim eve geldigimde deneyecegim tekrardan sagolun Heribert Yavuz dedi: Cihazın stock ROM'unu indirin. AP dosyasını direk Magisk'e atın. Sonra Patch'li dosyayı. Odin ile flashlayin. Genişletmek için tıkla... Odin kısmından flashlamak için ap secenegini sececegim degilmi csc vb degil
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 26 Ağustos 2024 #6 Tostu Seven Adam dedi: Çok teşekkür ederim eve geldigimde deneyecegim tekrardan sağ olun. Odin kısmından flashlamak için AP secenegini sececegim degilmi CSC vb degil. Genişletmek için tıkla... Evet AP.
Tostu Seven Adam dedi: Çok teşekkür ederim eve geldigimde deneyecegim tekrardan sağ olun. Odin kısmından flashlamak için AP secenegini sececegim degilmi CSC vb degil. Genişletmek için tıkla... Evet AP.