A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.580 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 12 Ekim 2021 #11 Enessaslan29 dedi: Evet hocam. Evet IMEI attırıldı. Eminmisiniz risk oluştururmu? Genişletmek için tıkla... Yurtdisi, imei kismi sonradan yazildigi icin, ben cekiliyorum. Yanlis yonlendirmek istemem.
Enessaslan29 dedi: Evet hocam. Evet IMEI attırıldı. Eminmisiniz risk oluştururmu? Genişletmek için tıkla... Yurtdisi, imei kismi sonradan yazildigi icin, ben cekiliyorum. Yanlis yonlendirmek istemem.
Enessaslan29 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #12 ReloadingData dedi: Hocam ROM atınca IMEI gidiyor. Kayıt etmen gerek Root'lu olması gerekiyor telefonun. Genişletmek için tıkla... IMEI kayıtlı gozukuyor baktığımda ama patch lazım sanırım
ReloadingData dedi: Hocam ROM atınca IMEI gidiyor. Kayıt etmen gerek Root'lu olması gerekiyor telefonun. Genişletmek için tıkla... IMEI kayıtlı gozukuyor baktığımda ama patch lazım sanırım
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.971 Çözümler 246 12 Ekim 2021 #13 Enessaslan29 dedi: IMEI kayıtlı gozukuyor baktığımda ama patch lazım sanırım Genişletmek için tıkla... Evet patch gerekiyor. Yıllar önce yapmıştım bende ama hatırlayamadım nasıl yapıldığını.
Enessaslan29 dedi: IMEI kayıtlı gozukuyor baktığımda ama patch lazım sanırım Genişletmek için tıkla... Evet patch gerekiyor. Yıllar önce yapmıştım bende ama hatırlayamadım nasıl yapıldığını.
Enessaslan29 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #14 ReloadingData dedi: Evet patch gerekiyor. Yıllar önce yapmıştım bende ama hatırlayamadım nasıl yapıldığını. Genişletmek için tıkla... Box lazım sanırım.
ReloadingData dedi: Evet patch gerekiyor. Yıllar önce yapmıştım bende ama hatırlayamadım nasıl yapıldığını. Genişletmek için tıkla... Box lazım sanırım.
fuatpasa Femtopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #15 mike_wazowski_bruh dedi: Root attım ama Custom kurmadım daha önce, o yüzden aynı işlem ile dönemeyebilirsin Genişletmek için tıkla... Ben custom rom kudum, bazı sıkıntılar yapıyor mesela a9 2018 için android 12 kurmuştum bazı sorunlar yapabiliyor mesela sim card okumuyor gibi mike_wazowski_bruh dedi: Root attım ama Custom kurmadım daha önce, o yüzden aynı işlem ile dönemeyebilirsin Genişletmek için tıkla... Ben custom rom kudum, bazı sıkıntılar yapıyor mesela a9 2018 için android 12 kurmuştum bazı sorunlar yapabiliyor mesela sim card okumuyor gibi
mike_wazowski_bruh dedi: Root attım ama Custom kurmadım daha önce, o yüzden aynı işlem ile dönemeyebilirsin Genişletmek için tıkla... Ben custom rom kudum, bazı sıkıntılar yapıyor mesela a9 2018 için android 12 kurmuştum bazı sorunlar yapabiliyor mesela sim card okumuyor gibi mike_wazowski_bruh dedi: Root attım ama Custom kurmadım daha önce, o yüzden aynı işlem ile dönemeyebilirsin Genişletmek için tıkla... Ben custom rom kudum, bazı sıkıntılar yapıyor mesela a9 2018 için android 12 kurmuştum bazı sorunlar yapabiliyor mesela sim card okumuyor gibi