A Ahmet$ Decapat Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1 17 Ekim 2018 #1 J7 prime telefon kullanıyorum fakat secure folder kullanamıyorum. İnternetten araştırdım bu telefonlarda öyle özellik var ama bunda niye yok? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2018
J7 prime telefon kullanıyorum fakat secure folder kullanamıyorum. İnternetten araştırdım bu telefonlarda öyle özellik var ama bunda niye yok?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 17 Ekim 2018 #2 Harici uygulamalar yükleyin. Siz de dahil J7 Prime kullanıcıları için verilmemiş. Benzer durum burada da değinilmiş. Çözüm önerisi olarak bir videoda öncelikle Tarayıcı üzerinden uygulamayı yüklemeyi denemeyi anlatmış. Bakabilirsin. Samsung Galaxy J7 Prime Secure Folder Issue. After... - Page 2 - Samsung Community - 232984
Harici uygulamalar yükleyin. Siz de dahil J7 Prime kullanıcıları için verilmemiş. Benzer durum burada da değinilmiş. Çözüm önerisi olarak bir videoda öncelikle Tarayıcı üzerinden uygulamayı yüklemeyi denemeyi anlatmış. Bakabilirsin. Samsung Galaxy J7 Prime Secure Folder Issue. After... - Page 2 - Samsung Community - 232984
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Mayıs 2021 #3 Ahmet$ dedi: J7 Prime telefon kullanıyorum fakat secure folder kullanamıyorum. İnternetten araştırdım bu telefonlarda öyle özellik var ama bunda niye yok? Genişletmek için tıkla... Samsung Pass var mı? Varsa bildirimlerde güvenli klasör diye araştorma yap (bayağı Wi-Fi gibi konulmuş oralara)
Ahmet$ dedi: J7 Prime telefon kullanıyorum fakat secure folder kullanamıyorum. İnternetten araştırdım bu telefonlarda öyle özellik var ama bunda niye yok? Genişletmek için tıkla... Samsung Pass var mı? Varsa bildirimlerde güvenli klasör diye araştorma yap (bayağı Wi-Fi gibi konulmuş oralara)