sucuk adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #11 Heribert Yavuz dedi: Deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Peki orada verdiği cr repartition yerine create vendor 2.0'ı kullansak sorun olur mu?
Heribert Yavuz dedi: Deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Peki orada verdiği cr repartition yerine create vendor 2.0'ı kullansak sorun olur mu?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.236 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 23 Ocak 2024 #12 sucuk adam dedi: Peki orada verdiği cr repartition yerine create vendor 2.0'ı kullansak sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı şey ikisi de.
sucuk adam dedi: Peki orada verdiği cr repartition yerine create vendor 2.0'ı kullansak sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı şey ikisi de.
sucuk adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #13 Heribert Yavuz dedi: Aynı şey ikisi de. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmıyor desteklenmiyor diyor. Diğer ROM'ların linki çalışmıyor hocam. Sizce ben stok roma mı mahkum kaldım? Evet J7 Prime 2 özel ROM yok ben tekrar stok a geçtim boşuna uğraşmayın Son düzenleme: 23 Ocak 2024
Heribert Yavuz dedi: Aynı şey ikisi de. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmıyor desteklenmiyor diyor. Diğer ROM'ların linki çalışmıyor hocam. Sizce ben stok roma mı mahkum kaldım? Evet J7 Prime 2 özel ROM yok ben tekrar stok a geçtim boşuna uğraşmayın