R Redburne Ziyaretçi 11 Şubat 2020 #1 Telefonla fotoğraf çekerken bazen odaklaması için olması gerekenden daha fazla bekliyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Telefonla fotoğraf çekerken bazen odaklaması için olması gerekenden daha fazla bekliyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2020 #2 Silinen üye dedi: Telefonla fotoğraf çekerken bazen odaklaması için olması gerekenden daha fazla bekliyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Işık miktarını arttırırsanız genellikle odaklaması daha kolay oluyor.
Silinen üye dedi: Telefonla fotoğraf çekerken bazen odaklaması için olması gerekenden daha fazla bekliyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Işık miktarını arttırırsanız genellikle odaklaması daha kolay oluyor.
R Redburne Ziyaretçi 11 Şubat 2020 #3 IşQlı MşQlı dedi: Işık miktarını arttırırsanız genellikle odaklaması daha kolay oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet, biraz olsun etki yapıyor. Ama hala fazla bir süre bekliyormuşum gibi.
IşQlı MşQlı dedi: Işık miktarını arttırırsanız genellikle odaklaması daha kolay oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet, biraz olsun etki yapıyor. Ama hala fazla bir süre bekliyormuşum gibi.
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2020 #4 Alt segment veya eski Samsung telefonlarda olabiliyor sanırım donanım yavaşlığından diye düşünüyorum.
Alt segment veya eski Samsung telefonlarda olabiliyor sanırım donanım yavaşlığından diye düşünüyorum.
B BoluBeyi1441 Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 947 Çözümler 3 11 Şubat 2020 #5 Silinen üye dedi: Evet, biraz olsun etki yapıyor. Ama hala fazla bir süre bekliyormuşum gibi. Genişletmek için tıkla... Samsung J serisi kullandiğiniz için bu durum var normal .
Silinen üye dedi: Evet, biraz olsun etki yapıyor. Ama hala fazla bir süre bekliyormuşum gibi. Genişletmek için tıkla... Samsung J serisi kullandiğiniz için bu durum var normal .