J7 Prime 2 vs Mi A2 Lite

Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Tarih
Arkadaşlar F/P bandında 1500TL aşağı en uygun bu 2 telefon olarak gördüm sizce hangisi? +ları ve - leri ile anlatır mısınız?

Arkadaşlar F/P bandında 1500TL aşağı en uygun bu 2 telefon olarak gördüm sizce hangisi? +ları ve - leri ile anlatır mısınız?
Kesinlikle Xiaomi A2 Lite ama geç olmadan al, çünkü Xiaomi her an ambargo yiyebilir.

Kesinlikle Xiaomi A2 Lite ama geç olmadan al, çünkü Xiaomi her an ambargo yiyebilir.
Sosyal medya takılıyorum performans derdim yok.
O yüzden kamera ve arayüz önemli sadece.

Mi A2 Lite Anroid one kapsamında olduğu ve android güncellemelerini en kısa zamanda alacağı için arayüz konusunda tercihin Mi A2 Lite olabilir.
kamera için ise arka kamera olarak iki kameraya sahip olan ve birçok çekim modu (time lapse,slow motion,bokeh efekti vb.) bulunan mi a2 lite öne çıkarken mi a2 lite'ın ön kamerası 5mp iken j7 prime 2'nin ki 13mp seçim sana kalmış. Ayrıca mi a2 lite'ın ön kamerasının da bokeh efekti gibi bir sürü çekim modu var.

Dediğim gibi kesinlikle Xiaomi hem arayüzde, hem akıcılıkta, hemde kamerada tek sorun son zamanlardaki ambargolar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…