J7 Prime alınır mı?

Atakan K

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super |
Bir arkadaşım model yükselttiği için boşa çıktı. Cihazda değişen parça yok ama ön kamera ve ekran düşme sonucu kırılmış. Ekranını değiştirip ufak tefek şeyler için kullanmak istiyorum. Daha kibar olduğu için herhangi bir yere götürürürken ağırlık yapmaz. LineageOS veya başka bir ROM atarak kullanacağım.

Cihazın depolaması 16 gb. Eğer işinizi görürse alın. Ama uygulamaların güncellemeleriyle beraber 1.5 gb kalıyor size en fazla. Onun dışında oyunlarda işinizi görür.

Hocam hafıza kartı takacağım. Root ve HarmonyOS ile uygulamaları karta taşıyamaz mıyım?

Bir arkadaşım model yükselttiği için boşa çıktı. Cihazda değişen parça yok ama ön kamera ve ekran düşme sonucu kırılmış. Ekranını değiştirip ufak tefek şeyler için kullanmak istiyorum. Daha kibar olduğu için herhangi bir yere götürürürken ağırlık yapmaz. LineageOS veya başka bir ROM atarak kullanacağım.
Yani pili ölmemişse iyidir ben kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayayım.

Hocam 200₺'ye bırakacak arkadaş. Anakart sağlam fakat dış kondisyon kötü diyor.

Yani pili ölmemişse iyidir ben kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayayım.
Hocam yeni telefonları eşofmanın cebine koyunca eşofmanı indiriyor. Bunu alsam bu sorün çözülür mü? Pili dayanıyor mu? Bu da sanırım amiral gemisi, LG G2 kadar performans verir mi? Sanal RAM gibi şeyler kullanabilir miyim?

Hocam yeni telefonları eşofmanın cebine koyunca eşofmanı indiriyor. Bunu alsam bu sorün çözülür mü? Pili dayanıyor mu? Bu da sanırım amiral gemisi, LG G2 kadar performans verir mi? Sanal RAM gibi şeyler kullanabilir miyim?
Sanal Ram yok ama cihazın gücü çok iyi. Arkadaşım kullanıyordu. Yükleyebildiği her oyun neredeyse sorunsuz çalışıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı