J7 Prime alınır mı?

Pro modelinde sadece 32 gb depolma var diye biliyorum. Diğer özellikler aynıydı galiba.

Gorilla glass ve panel farkı ciddi manada hassas yapıyor ürünü Pro modelinde çok kanser oldum dediğim gibi 6 kere ekran yenilemek zorunda kaldım. Zamanında ucuzdu tabi şuan olsa ekranı yenilemek yerine atarım direkt telefonu. Prime modeli daha iyi kısaca.

Son düzenleme:
Hocam sanırım arkadaşımdaki 32GB olan versiyon. Şuan almayı düşünûorum. Bir de 5s vardı, onu alacaktım. Icloud varmış cihazda. J7 alıp ekran, kamera falan değiştirteceğim telefoncuya.

Hocam sanırım arkadaşımdaki 32GB olan versiyon. Şuan almayı düşünûorum. Bir de 5s vardı, onu alacaktım. Icloud varmış cihazda. J7 alıp ekran, kamera falan değiştirteceğim telefoncuya.
Temizinden iPhone 7 veya 6s alın bence.

Alo demek için işe yarar. İphone 5,6 olsa alma deredim ama j7 hala çok uygulama destekliyor. Oyun oynayacaksan asla önermem. 16 gb sadece instagram+ whatsapp kaldırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…