AhmeT02 Decapat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Şu an bu telefonu kullanıyorum hiçbir şekilde güncelleme bulmuyor Android 6 da kaldım Android 8 desteği vardı telefonun ama neden geçilmiyor? Telefon bu 32 GB Çift Sim
Şu an bu telefonu kullanıyorum hiçbir şekilde güncelleme bulmuyor Android 6 da kaldım Android 8 desteği vardı telefonun ama neden geçilmiyor? Telefon bu 32 GB Çift Sim
Yigidogli Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #2 AhmeT02 dedi: Şu an bu telefonu kullanıyorum hiçbir şekilde güncelleme bulmuyor. Android 6 da kaldım Android 8 desteği vardı telefonun ama neden geçilmiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam desteği kaldırmış olabilirler cok eski bir cihaz.
AhmeT02 dedi: Şu an bu telefonu kullanıyorum hiçbir şekilde güncelleme bulmuyor. Android 6 da kaldım Android 8 desteği vardı telefonun ama neden geçilmiyor? Genişletmek için tıkla... Hocam desteği kaldırmış olabilirler cok eski bir cihaz.
AhmeT02 Decapat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 Yigidogli dedi: Hocam desteği kaldırmış olabilirler cok eski bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Ama bende bir tane daha vardı o Android 8'di. Şu an Smart Switch uygulamasından yapıyorum sorun olur mu?
Yigidogli dedi: Hocam desteği kaldırmış olabilirler cok eski bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Ama bende bir tane daha vardı o Android 8'di. Şu an Smart Switch uygulamasından yapıyorum sorun olur mu?
Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 15 Haziran 2023 #4 Buradan cihazınızın en son sürümü indirin. Odin'i indirin. Bu rehber ile cihazınıza stock ROM kurabilirsiniz.
Buradan cihazınızın en son sürümü indirin. Odin'i indirin. Bu rehber ile cihazınıza stock ROM kurabilirsiniz.
AhmeT02 Decapat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #5 Ambrosia dedi: Buradan cihazınızın en son sürümü indirin. Odin'i indirin. Bu rehber ile cihazınıza stock ROM kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Odin kullanmadan yapmanın yolu yok mu? Smart Switch'te de güncellemeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum
Ambrosia dedi: Buradan cihazınızın en son sürümü indirin. Odin'i indirin. Bu rehber ile cihazınıza stock ROM kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Odin kullanmadan yapmanın yolu yok mu? Smart Switch'te de güncellemeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum
Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 15 Haziran 2023 #6 @AhmeT02 Telefonu bilgisayarınıza bağlayın zaten Smart Switch otomatik olarak güncellemeleri kontrol ediyor. Yükleme kısmında ise Smart Switch gerekli talimatları veriyor diye biliyorum.
@AhmeT02 Telefonu bilgisayarınıza bağlayın zaten Smart Switch otomatik olarak güncellemeleri kontrol ediyor. Yükleme kısmında ise Smart Switch gerekli talimatları veriyor diye biliyorum.