J7 Prime Android 8.0 gelecek mi?

Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
1538915524358.png

Tarih olarak 5 gün sonra gelecek diye yazıyor. Sizce gelecek mi yoksa ertelenecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sammobile sitesine baktim 8.1 gelmiş, bu durumda Oreo aliyor. Türkiye içinde gelecektir gelmese de başka ülke sürümü atılır.

J7 Prime almamasi için bir neden yoktu, yalnız 2 yilini doldurduğu için alacağını sanmıyordum.

Almasi kullanıcılar açısından son derece olumlu. Samsung'un en çok satan modellerinden bir tanesi kullanıcıları yari yolda birakmamalari sevindirici.
Sammobile sitesine baktim 8.1 gelmiş, bu durumda Oreo aliyor. Türkiye içinde gelecektir gelmese de başka ülke sürümü atılır.

J7 Prime almamasi için bir neden yoktu, yalnız 2 yilini doldurduğu için alacağını sanmıyordum.

Almasi kullanıcılar açısından son derece olumlu. Samsung'un en çok satan modellerinden bir tanesi kullanıcıları yari yolda birakmamalari sevindirici.
Sammobile den dosyayi indirip odin ile 8.1 kurarsam garantim gider mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı