J7 Prime Custom ROM onerisi

Paranoyak03

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar,
Samsung Galaxy J7 Prime kullanıcısıyım. Önceden bir custom rom kullanmıştım lakin güvenliğinden şüphe ettiğim için (telefonda 5-10 saniyelik ses kaydı buldum) stock romu geri yükledim. Custom romlar güvensiz oluyor ama sağlam, güvenilir bir rom önerebilir misiniz? LineageOs felan baktım ama emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam,
Samsung Galaxy J7 Prime kullanıcısıyım. Önceden bir Custom ROM kullanmıştım lakin güvenliğinden şüphe ettiğim için (telefonda 5-10 saniyelik ses kaydı buldum) stock ROM'u geri yükledim. Custom ROM'lar güvensiz oluyor ama sağlam, güvenilir bir ROM önerebilir misiniz? LineageOS falan baktım ama emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu benim ROM'um. Yaklaşık 2-3 ay önce çıkardım. XDA'da paylaştım fakat kernel kaynak kodlarını da vermem gerekiyormuş, bilmiyordum. Bu nedenle uyarı aldım ve XDA'dan kaldırıldı. ROM, çok iyi bir Android 9 ROM'u. Samsung Account yok, bu yüzden Samsung Themes hesap kullanım sorunu yaşatıyor. Linkteki APK'yı kurarak bu sorunu çözebilirsin. Samsung'lardaki LED ışık yok, onu çözemedim. Başka hiçbir sorun yok. Oxygen Kernel ve HKTweaks kurarak performans ROM'u yapabilirsin, oyunlarda bayağı iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu benim ROM'um. Yaklaşık 2-3 ay önce çıkardım. XDA'da paylaştım fakat kernel kaynak kodlarını da vermem gerekiyormuş, bilmiyordum. Bu nedenle uyarı aldım ve XDA'dan kaldırıldı. ROM, çok iyi bir Android 9 ROM'u. Samsung Account yok, bu yüzden Samsung Themes hesap kullanım sorunu yaşatıyor. Linkteki APK'yı kurarak bu sorunu çözebilirsin. Samsung'lardaki LED ışık yok, onu çözemedim. Başka hiçbir sorun yok. Oxygen Kernel ve HKTweaks kurarak performans ROM'u yapabilirsin, oyunlarda bayağı iyi.
1.sim kart algılıyor mu? 2.twrp ile kurucağım sıkıntı olur mu?

1.SIM kart algılıyor mu? 2.TWRP ile kuracağım sıkıntı olur mu?

SIM kart algılıyor.
Kurulumda sıkıntı olmaz.
ROM'u kur.
Sonra istersen Oxygen kernel at.
Sonra Oxygen kernel atarsan root at ve Oxygen Control at.
Onlar ile performans arttırabilirsin.

SIM kart algılıyor.
Kurulumda sıkıntı olmaz.
ROM'u kur.

Kendi Samsung Launcher'i yerine lawnchair mevcut.

SIM kart algılıyor.
Kurulumda sıkıntı olmaz.
ROM'u kur.

Kendi Samsung Launcher'i yerine lawnchair mevcut.
pugb de test yaptınmı? kasıyormu 2.cisi twrp ile kurabilirmiyim onu söylememişsin.

PUBG de test yaptın mı? Kasıyor mu 2.cisi TWRP ile kurabilir miyim onu söylememişsin.

Evet her recoveryde kurabilirsin.
PUBG Gaming ROM'larda performans arttırmayla bile 0 FPS'yi gördüm J7 Prime'da ortalama 20-25 arası.
J7 Prime'de PUBG oynamayı önermem.
Ama MLBB de çok iyi sonuçlar aldım diyebilirim FPS performans konusunda.

Evet her recoveryde kurabilirsin.
PUBG Gaming ROM'larda performans arttırmayla bile 0 FPS'yi gördüm J7 Prime'da ortalama 20-25 arası.
J7 Prime'de PUBG oynamayı önermem.
Ama MLBB de çok iyi sonuçlar aldım diyebilirim FPS performans konusunda.
şuan sana yazarken kuruyorum hocam şuan samsung yazısında :d game launcher varmı yoksaada nasıl indirebilirim genelde onu kullanıyorum bundan önce android 10 ONE UI 2.0 kullandım pugb de gfx ile girdiğim zaman tekli maçlarda 20 dakika boyunca 60 fps düşmüyordum sonradan zaten 30 fpste sabit kalıyordu ısınsa bile.

Şu an sana yazarken kuruyorum hocam şu an Samsung yazısında :d Game Launcher var mı yoksaada nasıl indirebilirim genelde onu kullanıyorum bundan önce Android 10 One UI 2.0 kullandım PUBG de GFX ile girdiğim zaman tekli maçlarda 20 dakika boyunca 60 FPS düşmüyordum sonradan zaten 30 FPS'te sabit kalıyordu ısınsa bile.

Uzun zamandır kendi ROM'umu kullanmıyorum ama Game Launcher olması lazım.
Yok ise buradan kurabilirsiniz APK olarak.
PUBG oynamadığım için fazla bir şey diyemeyeceğim.
(En son 4 sene önce oynadım düzenli olarak, ama gerçek anlamda en son bu ROM'u yapınca denedim oda test için).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı