J7 Prime telefonum var. Telefonun 16 GB depolama alanı olduğu için yeterli gelmiyor. Bu yüzden 64 GB bir hafıza kartı alıp depolama alanını genişletmek istedim fakat yapamadım. Sanırım root gerekiyormuş. Root atmadan yapabilenler var ama J7 Prime'da öyle bir özellik yok galiba. Bunu root atmadan yapabilir miyim veya root atarsam nasıl yapabilirim? Daha önce hiç root atmadım. Root atarsam herhangi bir risk oluşturur mu?
Appleri ve uygulamaları otomatik atan uygulamalar var onları indirebilirsin. Sürekli hafıza silmen gerekiyor ve genelde WhatsApp images çok fazla yer kaplıyor. J7 Prime'da bendemi sıkıntı var bilemedim ama SD kart ana hafıza olarak ayarlanamıyor.
Öyle bir uygulama denedim fakat yine aynı şekilde bazı uygulamaların küçük bir bölümünü atıyor. whatsappdan gelen fotoğrafları sıksık temizliyorum ve uygulamaların önbelleklerinide sıksık temizliyorum.
Eğer para harcamak istemiyorsan Google files yükle, kullanmadığın veya az kullandığın uygulamaların verilerini silebilirsin. Bende böyle yaptım az da olsa oldu.