J7 Prime dip ses sıkıntısı

dollmax

Megapat
Merhaba. Aktif olarak J7 Prime kullanıcısıyım ve birkaç gece önce dizi izlerken sessiz bir sahnede kirli bir dip ses fark ettim. Sahnenin sessizliğindendir diye düşünmüştüm ama farkındalık mı oluştu nedir, sonraki sahnelerde, YouTube videolarında ve Twitch yayınlarında da arkada bu sesi duymaya devam ediyorum. JBL C100SI kablolu kulaklık kullanıyorum. Kulaklığı bilgisayar ve M34 model telefonda denedim ve aynı sahnede veya diğer sahnelerde, medyalarda herhangi bir dip ses duymadım. Bu arada, dip ses sadece herhangi bir medya oynamaya başladığında oluşuyor. Müzik oynatıcı, YouTube, Twitch... Medya oynamaya başladığı an dip ses geliyor, medyayı durdurunca dip ses de gidiyor. Sesi ne kadar artırırsam artırayım hep orada. Sesi tamamen kısarsam veya medyayı durdurursam gidiyor.

Şu an ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Toz varsa diye jak girişine üfledim ve içini ufak bir temizleyiciyle temizlemeye çalıştım bu da çözmedi. Bir şey izlerken artık ona odaklanıyorum izlediğimden keyif alamıyorum. Kablosuz bir kulaklık alsam bu sorun çözülür mü yoksa devam mı eder, veya çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı