okanpasa Femtopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Arkadaşlar J7 Prime telefonum Twitter'da gazinirken dondu kaldı öyle ne yapacağım? Kapanmıyor da. Şarjının bitmesini bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2023
Arkadaşlar J7 Prime telefonum Twitter'da gazinirken dondu kaldı öyle ne yapacağım? Kapanmıyor da. Şarjının bitmesini bekliyorum.
Çözüm 5 5 576864 22 Mart 2023 Ses kısma + Güç tuşu + Ana ekran tuşuna basıp yeniden başlatmayı deneyin. Download moduna alacak siz reboot olanı seçmek için ses kısmaya basın. Wyzel dedi: Bataryasını sök tak. Genişletmek için tıkla... Gömülü bataryayı nasıl sökecek acaba merak ettim ?
Ses kısma + Güç tuşu + Ana ekran tuşuna basıp yeniden başlatmayı deneyin. Download moduna alacak siz reboot olanı seçmek için ses kısmaya basın. Wyzel dedi: Bataryasını sök tak. Genişletmek için tıkla... Gömülü bataryayı nasıl sökecek acaba merak ettim ?
Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 22 Mart 2023 #2 okanpasa dedi: Arkadaşlar J7 Prime telefonum Twitter'da gazinirken dondu kaldı öyle ne yapacağım? Kapanmıyor da. Şarjının bitmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bataryasını sök tak. Artı 0 Eksi
okanpasa dedi: Arkadaşlar J7 Prime telefonum Twitter'da gazinirken dondu kaldı öyle ne yapacağım? Kapanmıyor da. Şarjının bitmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bataryasını sök tak.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 22 Mart 2023 #3 Ses kısma + Güç tuşu + Ana ekran tuşuna basıp yeniden başlatmayı deneyin. Download moduna alacak siz reboot olanı seçmek için ses kısmaya basın. Wyzel dedi: Bataryasını sök tak. Genişletmek için tıkla... Gömülü bataryayı nasıl sökecek acaba merak ettim ? Artı 0 Eksi Çözüm
Ses kısma + Güç tuşu + Ana ekran tuşuna basıp yeniden başlatmayı deneyin. Download moduna alacak siz reboot olanı seçmek için ses kısmaya basın. Wyzel dedi: Bataryasını sök tak. Genişletmek için tıkla... Gömülü bataryayı nasıl sökecek acaba merak ettim ?
Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 22 Mart 2023 #4 576864 dedi: Ses kısma + Güç tuşu + Ana ekran tuşuna basıp yeniden başlatmayı deneyin. Gömülü bataryayı nasıl sökecek acaba merak ettim ? Genişletmek için tıkla... Diğer modelleriyle karıştırmışım. Artı 0 Eksi
576864 dedi: Ses kısma + Güç tuşu + Ana ekran tuşuna basıp yeniden başlatmayı deneyin. Gömülü bataryayı nasıl sökecek acaba merak ettim ? Genişletmek için tıkla... Diğer modelleriyle karıştırmışım.
KS KS okanpasa Femtopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #5 Wyzel dedi: Bataryasını sök tak. Genişletmek için tıkla... Telefonun bataryası çıkmıyor .çözüldü ses açma Power tüm tuşlara bastım kapandı. 576864 dedi: Ses kısma + Güç tuşu + Ana ekran tuşuna basıp yeniden başlatmayı deneyin. Download moduna alacak siz reboot olanı seçmek için ses kısmaya basın. Gömülü bataryayı nasıl sökecek acaba merak ettim? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Wyzel dedi: Bataryasını sök tak. Genişletmek için tıkla... Telefonun bataryası çıkmıyor .çözüldü ses açma Power tüm tuşlara bastım kapandı. 576864 dedi: Ses kısma + Güç tuşu + Ana ekran tuşuna basıp yeniden başlatmayı deneyin. Download moduna alacak siz reboot olanı seçmek için ses kısmaya basın. Gömülü bataryayı nasıl sökecek acaba merak ettim? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı.