J7 Prime G610F aops ROM kurulmuyor

Yer
türkiye
Daha fazla  
Havoc OS ve LineageOS (lineagenin bir unofficialında olmuyor sadece) angi aops ROM olursa olsun error 7 alıyorum.
YouTube'da çözüm olarak ZIP'i çıkarın.
Meta inf/com/google/android/ yoluyla updater script dosyasını uygulama ile düzenliyorlar düzenleme ise notepad Plus Plus ile açıyorlar.
UI ile başlayan satıra kadar olan yazıyı silip dosyayı kaydediyorlar ve tekrar ZIP yapıp kuruyorlar.
Bende deniyorum gene error 7 alıyorum.
LineageOS 4 ROM denedim 3'ün de error 7 aldım.
Dotos, Liquid remix, aops extended.
Samsung ROM'larında error 7 hiç almadım (hata aldım ama error 7 değildi) sadece aopslarda oluyor bu çözümü var mıdır?
Bende işe yaramayan error 7 çözümü videolarından biri:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Not: 5 video izledim hepsi aynı updates script dosyasını düzenliyorlar)

Eski Build hatası mı veriyor yoksa sadece error 7 mi yazıyor?

Hocam ROM'un linkini paylaşabilir misiniz?

Burada paylaşılan indirme linkinden hangisini indirirsem indireyim alıyorum.

"OEM ile kilit açma" özelliğini aktif ettiniz mi?
Eğer etmediyseniz aktif edin ve telefonda açmış olduğunuz Google hesaplarınızdan çıkış yapın. Daha sonra ROM'u flashlamayı deneyin.

"OEM ile kilit açma" özelliğini aktif ettiniz mi?
Eğer etmediyseniz aktif edin ve telefonda açmış olduğunuz Google hesaplarınızdan çıkış yapın. Daha sonra ROM'u flashlamayı deneyin.

OEM'i açmassam zaten TWRP kullanılmıyor.
Custom binary blocked by FRP lock hatası alıyorum.
Ve elimde olan işletim sistemini kaldırınca kuruyorum ROM'u o yüzden ortada girilmiş olan Google hesabında kalmıyor.

Şu dosya ile deneyin hocam. Updater-script düzenlemede pek iyi değilim ama en azından fazlalıkları okuyabiliyorum.

Yine olmaz ise şu TWRP ile ROM'un orijinal halini tekrar deneyin.

TWRP unofficial sürümde 3.5.0_9 versiyonunu kullanıyorum deneyeceğim sağ olun.

Hocam verdiğiniz TWRP'yi kurdum.
Normal TWRP'lerde select Storage dediğimde USB-OTG ve okumasa bile Micro SD Card yazardı mounttada gözükürdü bunlar wipe kısmındada.
Ama sizin TWRP de gözükmedi ve dosya atamadım PC'ye bağladım içini okuyor cihazın ne var ne yok gösteriyor ama dosya atınca hata veriyor (aygıt yanıt vermeyi durdurmuş olabilir)

Son düzenleme:

Hocam dataya format atıp yapıyorsunuz değil mi?
O recoveryde gereksiz bağlamları kaldırdım, vendor, sdkart ve OTG bağlantıları kestim.
USB-OTG bende çalışmıyordu, sanırım o çalşıan bölümün bağlantısını kaldırmışım.

Hocam, orangefox ile deneyin ama orada da vendor bağlantısı var. O olmaz ise vendor bağlantısı olmayan bir TWRP sürümü ile deneyin 3.3 gibi.

Şu an aklıma başka çözüm gelmedi maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…