Havoc OS ve LineageOS (lineagenin bir unofficialında olmuyor sadece) angi aops ROM olursa olsun error 7 alıyorum.
YouTube'da çözüm olarak ZIP'i çıkarın.
Meta inf/com/google/android/ yoluyla updater script dosyasını uygulama ile düzenliyorlar düzenleme ise notepad Plus Plus ile açıyorlar.
UI ile başlayan satıra kadar olan yazıyı silip dosyayı kaydediyorlar ve tekrar ZIP yapıp kuruyorlar.
Bende deniyorum gene error 7 alıyorum.
LineageOS 4 ROM denedim 3'ün de error 7 aldım.
Dotos, Liquid remix, aops extended.
Samsung ROM'larında error 7 hiç almadım (hata aldım ama error 7 değildi) sadece aopslarda oluyor bu çözümü var mıdır?
Bende işe yaramayan error 7 çözümü videolarından biri:
(Not: 5 video izledim hepsi aynı updates script dosyasını düzenliyorlar)
" #DroidOnTime " ROM Version: 2.5 Device: G610x Maintainer: DarkLord1731 Build Status: OFFICIAL * Your warranty is now void. * We are not responsible for anything that may happen to your phone by installing any custom ROMs...
forum.xda-developers.com
Burada paylaşılan indirme linkinden hangisini indirirsem indireyim alıyorum.
"OEM ile kilit açma" özelliğini aktif ettiniz mi?
Eğer etmediyseniz aktif edin ve telefonda açmış olduğunuz Google hesaplarınızdan çıkış yapın. Daha sonra ROM'u flashlamayı deneyin.
"OEM ile kilit açma" özelliğini aktif ettiniz mi?
Eğer etmediyseniz aktif edin ve telefonda açmış olduğunuz Google hesaplarınızdan çıkış yapın. Daha sonra ROM'u flashlamayı deneyin.
OEM'i açmassam zaten TWRP kullanılmıyor.
Custom binary blocked by FRP lock hatası alıyorum.
Ve elimde olan işletim sistemini kaldırınca kuruyorum ROM'u o yüzden ortada girilmiş olan Google hesabında kalmıyor.
" #DroidOnTime " ROM Version: 2.5 Device: G610x Maintainer: DarkLord1731 Build Status: OFFICIAL * Your warranty is now void. * We are not responsible for anything that may happen to your phone by installing any custom ROMs...
forum.xda-developers.com
Burada paylaşılan indirme linkinden hangisini indirirsem indireyim alıyorum.
Hocam verdiğiniz TWRP'yi kurdum.
Normal TWRP'lerde select Storage dediğimde USB-OTG ve okumasa bile Micro SD Card yazardı mounttada gözükürdü bunlar wipe kısmındada.
Ama sizin TWRP de gözükmedi ve dosya atamadım PC'ye bağladım içini okuyor cihazın ne var ne yok gösteriyor ama dosya atınca hata veriyor (aygıt yanıt vermeyi durdurmuş olabilir)
TWRP unofficial sürümde 3.5.0_9 versiyonunu kullanıyorum deneyeceğim sağ olun.
Hocam verdiğiniz TWRP'yi kurdum.
Normal TWRP'lerde select Storage dediğimde USB-OTG ve okumasa bile Micro SD Card yazardı mounttada gözükürdü bunlar wipe kısmındada.
Ama sizin TWRP de gözükmedi ve dosya atamadım PC'ye bağladım içini okuyor cihazın ne var ne yok gösteriyor ama dosya atınca hata veriyor (aygıt yanıt vermeyi durdurmuş olabilir)