half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 J7 Prime cihazım var. Half-Life 2 nasıl kasmadan oynayabilirim? (oynayamazsın falan yazmayın 45 30 FPS sabit oynayabilecğim ayar istiyorum)
J7 Prime cihazım var. Half-Life 2 nasıl kasmadan oynayabilirim? (oynayamazsın falan yazmayın 45 30 FPS sabit oynayabilecğim ayar istiyorum)
5 563575 Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 9 28 Ocak 2023 #2 Masmalesef oynayamazsın gerçekler bu maalesef.
Ahmetbuğragzkra Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #3 half life oyuncusu dedi: J7 Prime cihazım var. Half-Life 2 nasıl kasmadan oynayabilirim? (oynayamazsın falan yazmayın 45 30 FPS sabit oynayabilecğim ayar istiyorum) Genişletmek için tıkla... Half-Life, Half-Life Blue Shift, Half-Life oppsing Force oynanır diye biliyorum ama Half-Life telefon için zor gibi...
half life oyuncusu dedi: J7 Prime cihazım var. Half-Life 2 nasıl kasmadan oynayabilirim? (oynayamazsın falan yazmayın 45 30 FPS sabit oynayabilecğim ayar istiyorum) Genişletmek için tıkla... Half-Life, Half-Life Blue Shift, Half-Life oppsing Force oynanır diye biliyorum ama Half-Life telefon için zor gibi...
misfit Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 349 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcılığı 28 Ocak 2023 #4 Half-Life telefondan oynayan gördüm, bizde sınıfta telefondan cs oynardık. Fakat HL2 oynayan hiç görmedim. Pek mümkün olduğunu da sanmıyorum, olsa da o telefonla olmaz.
Half-Life telefondan oynayan gördüm, bizde sınıfta telefondan cs oynardık. Fakat HL2 oynayan hiç görmedim. Pek mümkün olduğunu da sanmıyorum, olsa da o telefonla olmaz.