AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #11 hasanamakelesolan dedi: Maalesef hocam yine Samsung ekranına çıkıyorum. Genişletmek için tıkla... PC'den programla hard reset atın.
hasanamakelesolan dedi: Maalesef hocam yine Samsung ekranına çıkıyorum. Genişletmek için tıkla... PC'den programla hard reset atın.
hasanamakelesolan Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #12 AsdAsLAYEr dedi: PC'den programla hard reset atın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #13 hasanamakelesolan dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Odin diye bir program var son çare olarak kullanabilirsiniz.
hasanamakelesolan dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Odin diye bir program var son çare olarak kullanabilirsiniz.
hasanamakelesolan Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #14 AsdAsLAYEr dedi: Odin diye bir program var son çare olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten bu olanlar Odin kullanıp ROM atmamdan dolayı oldu. Umut Nas dedi: Telefon bir sureden sonra otomatik olarak kendini yeniden baslatiyor. O sirada direkt olarak recovery girebilirsiniz. Tahmini bir sure veremiyorum ama. Ek olarak elinizi hiçbirakmadan ses kisma ve guc tusuna basin. Elbet download moda girecektir. Genişletmek için tıkla... 6 dakikadır deniyorum ama sadece yeniden başlatıyor maalesef.
AsdAsLAYEr dedi: Odin diye bir program var son çare olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten bu olanlar Odin kullanıp ROM atmamdan dolayı oldu. Umut Nas dedi: Telefon bir sureden sonra otomatik olarak kendini yeniden baslatiyor. O sirada direkt olarak recovery girebilirsiniz. Tahmini bir sure veremiyorum ama. Ek olarak elinizi hiçbirakmadan ses kisma ve guc tusuna basin. Elbet download moda girecektir. Genişletmek için tıkla... 6 dakikadır deniyorum ama sadece yeniden başlatıyor maalesef.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #15 hasanamakelesolan dedi: Zaten bu olanlar Odin kullanıp ROM atmamdan dolayı oldu. 6 dakikadır deniyorum ama sadece yeniden başlatıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam ne attınız peki ya araştırayım belki uyumsuz bir şeydir.
hasanamakelesolan dedi: Zaten bu olanlar Odin kullanıp ROM atmamdan dolayı oldu. 6 dakikadır deniyorum ama sadece yeniden başlatıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam ne attınız peki ya araştırayım belki uyumsuz bir şeydir.
fatihterim7446 Yoctopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #16 İlk Önce twrp kurup android 10 attım ondan sonra bir tane rom daha attım fakat tam hatırlamıyorum ondan sonra böyle oldu Sürprizbozan ban yedim
İlk Önce twrp kurup android 10 attım ondan sonra bir tane rom daha attım fakat tam hatırlamıyorum ondan sonra böyle oldu Sürprizbozan ban yedim
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Kasım 2022 #17 hasanamakelesolan dedi: Zaten bu olanlar Odin kullanıp ROM atmamdan dolayı oldu. 6 dakikadır deniyorum ama sadece yeniden başlatıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Umut'un dediğini yaparsanız olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hasanamakelesolan dedi: Zaten bu olanlar Odin kullanıp ROM atmamdan dolayı oldu. 6 dakikadır deniyorum ama sadece yeniden başlatıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Umut'un dediğini yaparsanız olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fatihterim7446 Yoctopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #18 Recoo dedi: Umut'un dediğini yaparsanız olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... yok hocam maalesef videodakinide yaptım @Umut Nas dediğinide yaptım yine samsung logosuna geliyor
Recoo dedi: Umut'un dediğini yaparsanız olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... yok hocam maalesef videodakinide yaptım @Umut Nas dediğinide yaptım yine samsung logosuna geliyor