AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #11 Biraz inceledim. Güncelleme sonrası telefonu sıfırlayanlar halinden memnun görünüyor. Hatta birisi sıfırlamadığı halde stabil olduğunu söylemiş. Downgrade etmeye de gerek yok bence.
Biraz inceledim. Güncelleme sonrası telefonu sıfırlayanlar halinden memnun görünüyor. Hatta birisi sıfırlamadığı halde stabil olduğunu söylemiş. Downgrade etmeye de gerek yok bence.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #12 Lord Raiden dedi: Sürüm düşürmek anlamsız o halde. Custom ROM kurmayacaksanız devam edin 8.1 ile. Genişletmek için tıkla... Tamam İlgilendiğiniz için teşekkürler umarım kanalınız daha da büyür.
Lord Raiden dedi: Sürüm düşürmek anlamsız o halde. Custom ROM kurmayacaksanız devam edin 8.1 ile. Genişletmek için tıkla... Tamam İlgilendiğiniz için teşekkürler umarım kanalınız daha da büyür.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #13 İki sürümü de kullandım bu cihazda. Oreo sürümü daha iyi, Nougat sürümünde de sıkıntı yok.