- Makaleler
- 18
Daha fazla
Yok yok hallederim de bu attığınız hafif ve kararlı değil mi? 1. attığınız mı 2. attığınız mı daha iyi dediklerim için?Daha önceden kurduğunuza göre kurma rehberini atmaya gerek yok bence.
Yok yok hallederim de bu attığınız hafif ve kararlı değil mi? 1. attığınız mı 2. attığınız mı daha iyi dediklerim için?
Yani keyiften çok hafif oluşu önemli. Ama öyle diyorsanız aralarında bir fark yok herhalde?Bunu kendi keyfiniz karar verecek hocam. Ben Note 20 ROM'unu tercih ederdim.
Yani keyiften çok hafif oluşu önemli. Ama öyle diyorsanız aralarında bir fark yok herhalde?
Note 20'yi indirecektim ama Google Drive linki boş. 2. indirme linki zaten Mega'dan ve malum 2GB sınırı... Kamera öenmli olduğu için Note 20'yi kursam daha iyi olur. Yani MIUI'a yönelemem. Ne yapabilirim?Birisi MIUI diğeri One UI bu arada MIUI olanı tercih etmeyin kamera ile alakalı bir sorunu var sanırım.
Note 20'yi indirecektim ama Google Drive linki boş. 2. indirme linki zaten Mega'dan ve malum 2 GB sınırı... Kamera öenmli olduğu için Note 20'yi kursam daha iyi olur. Yani MIUI'a yönelemem. Ne yapabilirim?
Odin3 ile OFox'u flash etmeye çalışıyorum fakat Start'a bastığım an kendiliğinden kapanıyor ve tekrar açmaya çalıştığımdaysa şu hatayı alıyorum:Buyurun hocam Drive linki.
Son sayfada güncel link bulunuyordu.
Odin3 ile OFox'u flash etmeye çalışıyorum fakat Start'a bastığım an kendiliğinden kapanıyor ve tekrar açmaya çalıştığımdaysa şu hatayı alıyorum:
Eki Görüntüle 1458854