Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Aralık 2023 #11 Heribert Yavuz dedi: One UI port ROM'lar pek stabil çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Sizinkini kurayım o zaman. Heribert Yavuz dedi: One UI port ROM'lar pek stabil çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Attığınızda G710F yazıyor benim cihaz G610F sanırım sorun çıkar mı?
Heribert Yavuz dedi: One UI port ROM'lar pek stabil çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Sizinkini kurayım o zaman. Heribert Yavuz dedi: One UI port ROM'lar pek stabil çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Attığınızda G710F yazıyor benim cihaz G610F sanırım sorun çıkar mı?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.194 Makaleler 6 Çözümler 141 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 10 Aralık 2023 #12 Schale dedi: Sizinkini kurayım o zaman. Attığınızda G710F yazıyor benim cihaz G610F sanırım sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Siz yanlış görmüşsünüzdür. Cihazın kod adı yazıyor sorun yok? on7xelte zaten J7 Prime olmakta.
Schale dedi: Sizinkini kurayım o zaman. Attığınızda G710F yazıyor benim cihaz G610F sanırım sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Siz yanlış görmüşsünüzdür. Cihazın kod adı yazıyor sorun yok? on7xelte zaten J7 Prime olmakta.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Aralık 2023 #13 Heribert Yavuz dedi: Siz yanlış görmüşsünüzdür. Cihazın kod adı yazıyor sorun yok? on7xelte zaten J7 Prime olmakta. Eki Görüntüle 2048193 Genişletmek için tıkla... Mavi yazıya bakın hocam.
Heribert Yavuz dedi: Siz yanlış görmüşsünüzdür. Cihazın kod adı yazıyor sorun yok? on7xelte zaten J7 Prime olmakta. Eki Görüntüle 2048193 Genişletmek için tıkla... Mavi yazıya bakın hocam.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.194 Makaleler 6 Çözümler 141 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 10 Aralık 2023 #14 Schale dedi: Mavi yazıya bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı başlık üzerinden. Çok şey açmışlar takılma ona.
Schale dedi: Mavi yazıya bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı başlık üzerinden. Çok şey açmışlar takılma ona.