Mikocan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX 6600 Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Hocalarım babamın telefonu Samsung Galaxy J7 Prime. Cihaza Play Store'den bir şey indirirken kendiliginden ekran gidip geliyor. Ve sonra yeniden baslatılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2021
Hocalarım babamın telefonu Samsung Galaxy J7 Prime. Cihaza Play Store'den bir şey indirirken kendiliginden ekran gidip geliyor. Ve sonra yeniden baslatılıyor.
TheDifference1622 Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 10 Şubat 2021 #2 Mikocan dedi: Hocalarım babamın telefonu Samsung Galaxy J7 Prime. Cihaza Play Store'den bir şey indirirken kendiliginden ekran gidip geliyor. Ve sonra yeniden baslatılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam daha geçen öyle bir sorunla karşılaştım uğraştım olmadı mecburen hard reset atmak zordunda kaldım hocam yedeklerinizi alıp temiz kurulum yapmanızı öneririm.
Mikocan dedi: Hocalarım babamın telefonu Samsung Galaxy J7 Prime. Cihaza Play Store'den bir şey indirirken kendiliginden ekran gidip geliyor. Ve sonra yeniden baslatılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam daha geçen öyle bir sorunla karşılaştım uğraştım olmadı mecburen hard reset atmak zordunda kaldım hocam yedeklerinizi alıp temiz kurulum yapmanızı öneririm.