2 202844 Hectopat Katılım 23 Şubat 2018 Mesajlar 107 27 Mayıs 2018 #1 Merhaba. J7 Prime cihaza sahibim. Kamera düşük ışıkta kasıyor. Düşük ışıkta fotoğraf çekmek istesem bu kasma sorunu ile karşılaşıyorum. Gündüz sorun olmuyor. Video çekmek istersem hiçbir sorun olmuyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba. J7 Prime cihaza sahibim. Kamera düşük ışıkta kasıyor. Düşük ışıkta fotoğraf çekmek istesem bu kasma sorunu ile karşılaşıyorum. Gündüz sorun olmuyor. Video çekmek istersem hiçbir sorun olmuyor. Ne yapmalıyım?
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.739 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 27 Mayıs 2018 #2 Bu sorun değil.
2 202844 Hectopat Katılım 23 Şubat 2018 Mesajlar 107 27 Mayıs 2018 #3 Bilen varmı? The End dedi: Bu sorun değil. Genişletmek için tıkla... Neden olur bu? Bir yerde karanlık fotoğraf çekmesin diye yapıyor diye okumuştum ama?
Bilen varmı? The End dedi: Bu sorun değil. Genişletmek için tıkla... Neden olur bu? Bir yerde karanlık fotoğraf çekmesin diye yapıyor diye okumuştum ama?
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.739 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 27 Mayıs 2018 #4 202844 dedi: Bilen varmı? Neden olur bu? Bir yerde karanlık fotoğraf çekmesin diye yapıyor diye okumuştum ama? Genişletmek için tıkla... Karanlık alanlarda objeyi aydınlık ve net çekebilmek için otomatik olarak ISO değerini yükseltir.
202844 dedi: Bilen varmı? Neden olur bu? Bir yerde karanlık fotoğraf çekmesin diye yapıyor diye okumuştum ama? Genişletmek için tıkla... Karanlık alanlarda objeyi aydınlık ve net çekebilmek için otomatik olarak ISO değerini yükseltir.
2 202844 Hectopat Katılım 23 Şubat 2018 Mesajlar 107 27 Mayıs 2018 #5 The End dedi: Karanlık alanlarda objeyi aydınlık ve net çekebilmek için otomatik olarak ISO değerini yükselir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, ISO ayarıyla oynadım biraz ve şimdi anladım. Pro modda kullanacağım o zaman. Sağolun.
The End dedi: Karanlık alanlarda objeyi aydınlık ve net çekebilmek için otomatik olarak ISO değerini yükselir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, ISO ayarıyla oynadım biraz ve şimdi anladım. Pro modda kullanacağım o zaman. Sağolun.
SirYakup Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 1.112 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2018 #6 Karanlık alanlarda o seviyelerdeki bir çok telefonun yaptığı bir şey. Merak etmeyin bir sorun yok. Gün ışığına geçin bakın nasıl yağ gibi akıyor.
Karanlık alanlarda o seviyelerdeki bir çok telefonun yaptığı bir şey. Merak etmeyin bir sorun yok. Gün ışığına geçin bakın nasıl yağ gibi akıyor.
revolutıon..... Hectopat Katılım 24 Ağustos 2015 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2018 #7 Oıs olmadığı için olabilir.
2 202844 Hectopat Katılım 23 Şubat 2018 Mesajlar 107 3 Haziran 2018 #8 SirYakup dedi: Karanlık alanlarda o seviyelerdeki bir çok telefonun yaptığı bir şey. Merak etmeyin bir sorun yok. Gün ışığına geçin bakın nasıl yağ gibi akıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilginize. revolutıon..... dedi: Oıs olmadığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... OIS titremeden video çekmemizi sağlayan bir sistem. Pek ilgisi yok gibi geldi bana ama yine de teşekkürler.
SirYakup dedi: Karanlık alanlarda o seviyelerdeki bir çok telefonun yaptığı bir şey. Merak etmeyin bir sorun yok. Gün ışığına geçin bakın nasıl yağ gibi akıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilginize. revolutıon..... dedi: Oıs olmadığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... OIS titremeden video çekmemizi sağlayan bir sistem. Pek ilgisi yok gibi geldi bana ama yine de teşekkürler.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 3 Haziran 2018 #9 Düşük ışık modu (gece modu) ile kullanılmalı.