Bu videodaki Resurrection Remix OS u kurdum.
ROM'un kendi navigasyon tuşu var.
Telefonun kendi tuşlarını engellemiş sadece navigasyon tuşu kullanılıyor.
Bende navigasyon tuşlu telefonları kullanmaya alışmış değilim.
Birinden root ile navigasyon tuşunu kaldırıp kendi tuşlarını kullanabiliriz diye bir şey duymuştum.
Nasıl yapılıyor bileniniz varsa yardımcı olabilir mi?
Birinden root ile navigasyon tuşunu kaldırıp kendi tuşlarını kullanabiliriz diye bir şey duymuştum.
Ailemden biri navigasyonlu cihaz kullanıyor.
Onun telefona baktığım zaman alışamamıştım.
Çok rahat kullanamıyorum.
O yüzden kaldırmak istedim.
Olmazsa kalacak böyle.
Build.Prop editörden "qemu.hw.mainkeys = 0" böyle bir değer olacak "0" ı "1" olarak değiştirin.
Eğer yoksa "qemu.hw.mainkeys = 1" bunu eklerseniz navigasyon çubuğu kapanacaktır ama donanım tuşları aktifleşir mi emin değilim.
Build. Prop editörden "QEMU. Hw. Mainkeys = 0" böyle bir değer olacak "0" ı "1" olarak değiştirin.
Eğer yoksa "QEMU. Hw. Mainkeys = 1" bunu eklerseniz navigasyon çubuğu kapanacaktır ama donanım tuşları aktifleşir mi emin değilim.
Ailemden biri navigasyonlu cihaz kullanıyor.
Onun telefona baktığım zaman alışamamıştım.
Çok rahat kullanamıyorum.
O yüzden kaldırmak istedim.
Olmazsa kalacak böyle.
Hocam, gelecekte alt kısımdaki butonları olan cihazlar kalkabilir. Sizi illaki navigasyon tuşuna iten bir cihaz olabilir. Bence erkenden alışın. Teknoloji gelişiyor. Artık navigasyon tuşu olmadan yukarı kaydırıp sağdan soldan çekmeli kombinasyonlar var.
Build.Prop editörden "qemu.hw.mainkeys = 0" böyle bir değer olacak "0" ı "1" olarak değiştirin.
Eğer yoksa "qemu.hw.mainkeys = 1" bunu eklerseniz navigasyon çubuğu kapanacaktır ama donanım tuşları aktifleşir mi emin değilim.
Hocam, gelecekte alt kısımdaki butonları olan cihazlar kalkabilir. Sizi illaki navigasyon tuşuna iten bir cihaz olabilir. Bence erkenden alışın. Teknoloji gelişiyor. Artık navigasyon tuşu olmadan yukarı kaydırıp sağdan soldan çekmeli kombinasyonlar var.
Aslında alıştım sayılır.
Tek zor yanı klavyede fark olması.
Navigasyon tuşlu cihazlarda navigasyon hangi modda olursa olsun klavyede boşluk tuşu diğer cihazlara göre azıcık yukarıda kalıyor.
Bende aradaki boşluğa basınca yazamıyorum ondan alışamadım dedim.