J7 Prime'a 26 Ekim günü Oreo güncellemesi yayınlandı ama hala gelmedi. Parça parça dağıtılıyordur sanırım ama Oreo güncellemesi alan J7 Prime kullanıcısı var mı?
Telefon kapalı haldeyken ses açma, home butonu ve güç tuşuna aynı anda basarak cihazı başlatıyorsunuz. Ardından gelen recovery menüsünden ses tuşlarıyla wipe data ve wipe cache seçeneklerinin üzerine gelip güç tuşuyla onaylıyorsunuz. Bu kadar
Cihaz ithalatçı garantili mi hocam? Türkiye garantili cihazlara geleni görmedim. Bu arada odin'den kuran oldu mu? Bende pit hatası vermişti. Odinden başarıyla kuranlar bilgilendirirse sevinirim tekrar deneyeceğim.
Cihaz ithalatçı garantili mi hocam? Türkiye garantili cihazlara geleni görmedim. Bu arada odin'den kuran oldu mu? Bende pit hatası vermişti. Odinden başarıyla kuranlar bilgilendirirse sevinirim tekrar deneyeceğim.
Samsung Türkiye garantili telefonuma güncelleme henüz gelmedi. Odin'den kurmaya çalışınca da hata veriyor. Sanırım biraz daha beklememiz gerekecek güncelleme için.