J7 Prime'a 26 Ekim günü Oreo güncellemesi yayınlandı ama hala gelmedi. Parça parça dağıtılıyordur sanırım ama Oreo güncellemesi alan J7 Prime kullanıcısı var mı?
Evet ben de şimdi sordum aynı cevabı verdi. Yani kısaca diyor ki şuan dağıtım aşamasında bi ara gelir bekle diyor.
17 Kasım Saat 22:22' de Kontrol ettim ve sonunda güncelleme geldi.
Güncelleme 17 Kasım 16:00'da kullanıma sunuldu.
Güncellemede tek eksi olarak nitelendirebileceğiniz kısım kilit tuşuna bastığınızda, ekranın dalga(ripple) kapanma efekti kaldırılmış. Diğer telefonlardan ayrılan bir özellikti neden kaldırıldı ki? Onun dışında bildirim paneline animasyonlar vs. gelmiş.
Güncelleme 17 Kasım 16:00'da kullanıma sunuldu.
Güncellemede tek eksi olarak nitelendirebileceğiniz kısım kilit tuşuna bastığınızda, ekranın dalga(ripple) kapanma efekti kaldırılmış. Diğer telefonlardan ayrılan bir özellikti neden kaldırıldı ki? Onun dışında bildirim paneline animasyonlar vs. gelmiş.
aynen öyle ekran çift kenardan ortaya doğru kapanıyordu kilit tuşuna basınca şuan normal kararak kapanıyor o durum bencede kötü olmuş ne gerek vardı ki. ama samsung gibi bi firmanın bunu unuttuğunu bile düşünürüm ben bu saatten sonra.