J7 Prime oyun oynarken kapanıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A5 V17.3
Dün J7 Prime telefonumla oyun oynuyordum. Birdenbire ekranı kapandı ama ses vardı. Telefonu yeniden başlattımda sorun çözülmüştü. Ama nedense oyun oynarken ya da YouTube'da video izlerken bu sorunla çok fazla karşılaşmaya başladım. Ekran kartının kullanıldığı uygulamalara girdiğim zaman hep böyle oluyor. Ne yapabilirim?

Tarihi eser olarak sergileyebilirsin. Artık telefon ömrünü tamamlamış. Yeni telefon almanızı öneririm. Her bütçeye göre telefonlar var.

Ekranda sorun olabilir. Bir dahaki sefere yeniden başlatmadan sorunu atlatmayı denermisiniz?
Herhangi bir darbe sıvı teması falan varmı peki?

Tarihi eser olarak sergileyebilirsin. Artık telefon ömrünü tamamlamış. Yeni telefon almanızı öneririm. Her bütçeye göre telefonlar var.

Yaptığınız çok yanlış.Yeni telefon alabilirim yeni telefona ihtiyacım var diye belirtmemiş bu konuda bilmiyorsanız boş bırakıp geçin. Fosil telefon olduğu doğru evimde J7 Core yatıyor en ufak değişeni veya sıkıntısı yok cihaz bu güne sağlam geldiyse bir sorunu yoktur yeni telefonlarda kırılıyor bozuluyor.

Eski telefon olduğu için her türlü sorun olacaktır. Bu yüzden bunu belirttim. Evinizde duran J7 Core telefonu da gündelik hayatınızda rahat bir şekilde kullanamazsınız. Yeni telefonların da kırılıp bozulması kadar normal bir şey yok. Fosil telefon derken amacım aşağılama değildi sadece çok eski olduğu için abartarak anlatım yaptım. Eğer arkadaşımız bu konuda kırılırsa şimdiden özür dilerim. Ama telefonu değiştirmekten başka yapabilecek çözüm yok. Şimdilik çözüm bulsanız bile uzun süreli bir çözüm olmayacaktır.

Kullanırım. Algıyı değiştirelim lütfen.

Hangi oyunda hangi ayarlarda bu sorunu yaşıyorsunuz?
Exynos 7870 grafik konusunda yüke girince kendini bu şekilde salıyor maalesef ancak bu çok sık oluyorsa cihazınızda bir sorun olması muhtemel. Çünkü 9 yıldır J7 2016 kullanan biri olarak bu sorunu sadece 1 kere ağır grafikli bir oyunda ultra ayara alınca yaşamıştım.

J7 eski bir telefon böyle şeyler yaşanması tamamiyle normal. Bizim evde 3-4 tane J7 telefon var hepsi şuan kullanışsız ve performansı çok düşük. Pubg falan oynatmaz. Performans sorununu çözmenin bir yolu yok yada ben bilmiyorum. PUBG oynatmaz o telefon..

Bazen onunla asfalt 8 ve pkxd falan oynuyorum o zaman oluyor genellikle. Kasıyor diye grafikleri düşükte kullanıyorum ama bazen azıcıkta olsa yükseltiyorum.

Darbe ve sıvı temas olmadığından eminim ama yeniden başlatmadan denedim hiçbir şekilde olmuyor. Sanırım grafik kartı yanmış olabilir. Exynos 7870 zaten günümüzde çok iyi bir ekran kartı değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…