J7 Prime ROOT sonrası 32 Bit oldu

jtcNNN

Femtopat
Geçenlerde telefonuma ROOT attım telefonum J7 Prime telefonumun işlemci mimarisi 64 Bit ama 32 Bit çalışıyor şu anda. Ben de bazı oyunları kuramıyorum 64 Bit istediği için. Geçenlerde bir yerde okumuştum, telefonun donanımlarını değiştirebilirsin ama gerçek değil sadece kandırmak amaçlı Play Store'u. Böyle bir şey mümkün mü veya 64 Bit yapabilir miyim telefonu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Root mu attın yoksa Stock ROM mu çünkü Root sonrası bu tarz şeyler olmamalı. Bu arada sistem mimarisini değiştirebildiğin bir uygulama vardı adını hatırlamıyorum ama elbet birisi yazacaktır.

Hayır ben başlığı böyle yazmamıştım. Roottan önce Android 9.0 ROM attım. Sonra root attım ve şu anda telefon 32 Bit. Ben bunu 64 bite çevirebilir miyim? Çünkü telefonum 64 Bit destekliyor J7 Prime[g610f].

Neden Root öncesi ROM atma ihtiyacı duydunuz ki? Genellikle önce root atılır ve daha sonra stock ROM atılır. Ayrıca kullandığınız Stock ROM 32 bit altyapılıdır. Yüklemeden önce araştırsaydınız iyi olurdu.

Root atmadan önce TWRP kurdum ve sonra ROM attım Android 9 için. Sonra root attım. Benim sorum telefonumu 64 Bit yapabilir miyim? Çünkü işlemcim 64 Bit destekliyor.

Ya nasıl desem TWRP aracılığıyla atılan ROM yanında genellikle Super User aktif gelir ya. O root yetkisi sağlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı