MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 3 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar J7 Prime telefona root atmaya çalıştım ve root atma sırasında OTG kablom olmadığı için yarım bırakmıştım. Şimdi tekrar denediğimde Samsung Galaxy J7 Prime yazısı geliyor ekran kapanıyor ve tekrar bu yazı geliyor. Nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar J7 Prime telefona root atmaya çalıştım ve root atma sırasında OTG kablom olmadığı için yarım bırakmıştım. Şimdi tekrar denediğimde Samsung Galaxy J7 Prime yazısı geliyor ekran kapanıyor ve tekrar bu yazı geliyor. Nasıl düzeltebilirim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.210 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 3 Temmuz 2024 #2 Cihazı download moduna alıp stock ROM kurun.
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 4 Temmuz 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Cihazı download moduna alıp stock ROM kurun. Genişletmek için tıkla... Stock ROM kurdum fakat root atmam gerek ve forumdaki neredeyse her J7 Prime root konusunu okudum yaptım ve sonuç aynı. Güncel J7 Prime G610F Android 8.1.0 için root nasıl atabilirim?
Heribert Yavuz dedi: Cihazı download moduna alıp stock ROM kurun. Genişletmek için tıkla... Stock ROM kurdum fakat root atmam gerek ve forumdaki neredeyse her J7 Prime root konusunu okudum yaptım ve sonuç aynı. Güncel J7 Prime G610F Android 8.1.0 için root nasıl atabilirim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.210 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 4 Temmuz 2024 #4 MehmetBayrak dedi: Stock ROM kurdum fakat root atmam gerek ve forumdaki neredeyse her J7 Prime root konusunu okudum yaptım ve sonuç aynı. Güncel J7 Prime G610F Android 8.1.0 için root nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... TWRP kurup Magisk yükleyin.
MehmetBayrak dedi: Stock ROM kurdum fakat root atmam gerek ve forumdaki neredeyse her J7 Prime root konusunu okudum yaptım ve sonuç aynı. Güncel J7 Prime G610F Android 8.1.0 için root nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... TWRP kurup Magisk yükleyin.
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 4 Temmuz 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: TWRP kurup Magisk yükleyin. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz sürüm vb. bir şey var mı?
Heribert Yavuz dedi: TWRP kurup Magisk yükleyin. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz sürüm vb. bir şey var mı?