J7 Prime Samsung logosunda dondu

emir vapur

Centipat
Daha fazla  
Cihazımda TWRP var. Custom ROM attım. Aradan 1 ay geçti. Telefonda takılıyordum. Bir anda telefon Samsung logosunda kaldı. Yaklaşık 3 saattir böyle.

Son düzenleme:
Cihazımda TWRP var. Custom ROM attım. Aradan 1 ay geçti. Telefonda takılıyordum. Bir anda telefon Samsung logosunda kaldı. Yaklaşık 3 saattir böyle.
Tüm tuşlarına aynı anda 1 dakika boyunca basılı tutar mısınız? Çıkan yeşil yazılı ekranda telefonunuzu reboot yapın.

Ayrıca böyle bir ihtimal var mı bilmiyorum ama telefonunuz kendi kendine Brick olmuş olabilir. (Tahmin)

TWRP'yi geri açmayı deneyin ve TWRP üzerinden Sistem'i boot edin. Daha önce rootlu Samsung'umda benzerini yaşamıştım. normal olarak değil, TWRP ile Sistem'i boot ederek çözmüştüm.

TWRP'yi geri açmayı deneyin ve TWRP üzerinden Sistem'i boot edin. Daha önce rootlu Samsung'umda benzerini yaşamıştım. normal olarak değil, TWRP ile Sistem'i boot ederek çözmüştüm.
telefonun şarzının bitmesini beklemiştim şarjı zaten azdı bittiğinde ekran gitti açıldı şuan yine aynı şeyi yaşıyorum hemde birkaç gündür açılırken samsung logosu birden büyüyor öyle açılıyor şuan hem büyük şekilde hemde donuk kaldı oysaki işik yanıp sönüyor telefonun mavi renk. f4t1h bi denim olcakmı sahi güç tuşuna birkaç kez uzun basılı tuttum ama ne fayda deniyorum

bu arada TWRP açma butonları hangisi idi unuttumda😅

stock rom atacağım

Klaxosaur Gaming yüklemeye karar verdim

_-_-hızlı olsun-_-_

Son düzenleme:

Yazılımda sıkıntı var yaklaşık 6 veya 7 sene önce A5 cihazda o sıkıntıyı gördüm yazılımdan dolayı kalıyor pil bitene kadar sonra tekrar düzeliyordu telefon zorlandığı an donuyordu samsung yerinde takılı kalıyordu

Ses artırma + güç tuşu genelde işe yarıyor ama internetten bakın "how to open recovery on J7 Prime" yazın.
tamam bi bakıcam

Yazılımda sıkıntı var yaklaşık 6 veya 7 sene önce A5 cihazda o sıkıntıyı gördüm yazılımdan dolayı kalıyor pil bitene kadar sonra tekrar düzeliyordu telefon zorlandığı an donuyordu samsung yerinde takılı kalıyordu
aynen zaten şarzı azdı bekledim bekledim en sonunda şarzı bitti öyle kullandım
üstüne üstlük samsung logosu normal boyunun 3 katına çıkıyor öyle donuyor şaka gibi

dün gece şarzı en sonunda bitti %1 ile 2 doldurdum açtım bi yine aynı şey açılmıyor o yüzden şuan en uygun romu arıyorum

Ses artırma + güç tuşu genelde işe yarıyor ama internetten bakın "how to open recovery on J7 Prime" yazın.
1)ses açma+
2)ana ekran tuşu/\
|
3)güç tuşu|_|

bu tuşlara aynı anda basılınca açılıyor öyle yazmışlar
ana ekran tuşu olmayan kişilerde dediğin yazıyor

radial quack yüklicem

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı