muaz_km Centipat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 Telefonum yavaş doluyor, bazen almıyor, eksiliyor. Akşam taktığımda 50, sabah 20 30 oluyor. Sorun nerededir? Şimdi hiç şarj almıyor.
Telefonum yavaş doluyor, bazen almıyor, eksiliyor. Akşam taktığımda 50, sabah 20 30 oluyor. Sorun nerededir? Şimdi hiç şarj almıyor.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #2 muaz_km dedi: Telefonum yavaş doluyor, bazen almıyor, eksiliyor. Akşam taktığımda 50, sabah 20 30 oluyor. Sorun nerededir? Şimdi hiç şarj almıyor. Genişletmek için tıkla... Şarz cihazı yanmış olabilir
muaz_km dedi: Telefonum yavaş doluyor, bazen almıyor, eksiliyor. Akşam taktığımda 50, sabah 20 30 oluyor. Sorun nerededir? Şimdi hiç şarj almıyor. Genişletmek için tıkla... Şarz cihazı yanmış olabilir
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 9 Eylül 2023 #3 En son ne zaman format attın.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.195 Makaleler 6 Çözümler 142 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 9 Eylül 2023 #4 Cihazın pil işaretinde ünlem (kritik şarj var mı) Şarj cihazı sağlam mı? Custom ROM ile birlikte kullandığınız kernel var mı? Şarj soketi ne durumda?
Cihazın pil işaretinde ünlem (kritik şarj var mı) Şarj cihazı sağlam mı? Custom ROM ile birlikte kullandığınız kernel var mı? Şarj soketi ne durumda?
muaz_km Centipat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #5 Cicenes35 dedi: En son ne zaman format attın. Genişletmek için tıkla... Hiç atmadım. Heribert Yavuz dedi: Cihazın pil işaretinde ünlem (kritik şarj var mı) Şarj cihazı sağlam mı? Custom ROM ile birlikte kullandığınız kernel var mı? Şarj soketi ne durumda? Genişletmek için tıkla... 1.yok. 2.sağlam. 3.soruyu anlamadım. 4.sağlam durumda ama eminde değilim şarjda her gün akşama kadar oynuyordum. roademka dedi: Şarj cihazı yanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... 2 tane şarj cihazında denedim sonuç aynı.
Cicenes35 dedi: En son ne zaman format attın. Genişletmek için tıkla... Hiç atmadım. Heribert Yavuz dedi: Cihazın pil işaretinde ünlem (kritik şarj var mı) Şarj cihazı sağlam mı? Custom ROM ile birlikte kullandığınız kernel var mı? Şarj soketi ne durumda? Genişletmek için tıkla... 1.yok. 2.sağlam. 3.soruyu anlamadım. 4.sağlam durumda ama eminde değilim şarjda her gün akşama kadar oynuyordum. roademka dedi: Şarj cihazı yanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... 2 tane şarj cihazında denedim sonuç aynı.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #6 muaz_km dedi: Hiç atmadım. 1.yok. 2.sağlam. 3.soruyu anlamadım. 4.sağlam durumda ama eminde değilim şarjda her gün akşama kadar oynuyordum. 2 tane şarj cihazında denedim sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Telefoncuya götürebilirsin o baksın biz burda uzman değiliz
muaz_km dedi: Hiç atmadım. 1.yok. 2.sağlam. 3.soruyu anlamadım. 4.sağlam durumda ama eminde değilim şarjda her gün akşama kadar oynuyordum. 2 tane şarj cihazında denedim sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Telefoncuya götürebilirsin o baksın biz burda uzman değiliz
muaz_km Centipat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #7 roademka dedi: Telefoncuya götürebilirsin o baksın biz burada uzman değiliz. Genişletmek için tıkla... Anakarta sıkıntı var dedi.
roademka dedi: Telefoncuya götürebilirsin o baksın biz burada uzman değiliz. Genişletmek için tıkla... Anakarta sıkıntı var dedi.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #8 muaz_km dedi: Anakarta sıkıntı var dedi. Genişletmek için tıkla... Yeni anakart taktırcan veya yeni tel al en azından 1k tutar yeni anakart
muaz_km dedi: Anakarta sıkıntı var dedi. Genişletmek için tıkla... Yeni anakart taktırcan veya yeni tel al en azından 1k tutar yeni anakart
muaz_km Centipat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #9 roademka dedi: Yeni anakart taktırcan veya yeni tel al en azından 1K tutar yeni anakart. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka.
roademka dedi: Yeni anakart taktırcan veya yeni tel al en azından 1K tutar yeni anakart. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka.