Mirac533
Hectopat
Daha fazla
Selamlar son birkaç gündür telefona şarjı takınca gidip gelme sorunu başladı, o sıralar yan sanayi şarj kablosu kullanıyordum, şarj kablosundandır dedim ama bugün orijinal şarjım garantiden geri geldi ve aynı sorun ortaya çıktı, şarjı takıyorum ama şarj gözükmüyor, şarjı çıkartıyorum, sert ama yavaşça takıyorum şarj 0.1 saniyeliğine şarj oluyor sonra böyle bırakınca 0.5 saniye şarj gidiyor 0.1 saniye şarj oluyor. Bunun sebebi şarj yuvasının kirlenmesi olabilir mi? Telefon 3 yıllık ve 2 yıldır şarj yuvası koruyuculu telefon kabı kullanmıyorum, kürdan ile şarj yerini temizlesem olur mu? Yoksa telefoncuya mı götürmem gerek?
Bu arada önemli bir kısmı söylemeyi unutmuşum, zar zor da olsa normal şarj olacak bir pozisyona geçirebiliyorum telefonu ancak çıkardıktan sonra bu hale getirmek için çok uğraşmam gerekiyor
Bu arada önemli bir kısmı söylemeyi unutmuşum, zar zor da olsa normal şarj olacak bir pozisyona geçirebiliyorum telefonu ancak çıkardıktan sonra bu hale getirmek için çok uğraşmam gerekiyor
Son düzenleme: