CubeOrange Decapat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Kasım 2024 #1 Custom ROM'u SD karta attım ama TWRP de 0 MB gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2024
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Kasım 2024 #2 CubeOrange dedi: Custom ROM'u SD karta attım ama TWRP de 0 MB gözüküyor. Genişletmek için tıkla... TWRP'den SD kartı formatla. Tekrar at dosyayı.
CubeOrange dedi: Custom ROM'u SD karta attım ama TWRP de 0 MB gözüküyor. Genişletmek için tıkla... TWRP'den SD kartı formatla. Tekrar at dosyayı.
CubeOrange Decapat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Kasım 2024 #3 Sd kartı bölümle çalışmıyor neden bilmiyorum 'Micro Sd kart 'seçeneğini spamlıyorum seçilmiyor
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Kasım 2024 #4 CubeOrange dedi: SD kartı bölümle çalışmıyor neden bilmiyorum. 'Micro SD kart 'seçeneğini spamlıyorum seçilmiyor. Genişletmek için tıkla... Cihaz SD kartı görünüyor mu normal şartlar altında?
CubeOrange dedi: SD kartı bölümle çalışmıyor neden bilmiyorum. 'Micro SD kart 'seçeneğini spamlıyorum seçilmiyor. Genişletmek için tıkla... Cihaz SD kartı görünüyor mu normal şartlar altında?
CubeOrange Decapat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Kasım 2024 #5 Evet tablette falan gözüküyor gayet
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Kasım 2024 #6 CubeOrange dedi: Evet tablette falan gözüküyor gayet. Genişletmek için tıkla... İlla SD Kart'a atmak zorunda değilsiniz. Cihaz hafızasına atabilirsiniz.
CubeOrange dedi: Evet tablette falan gözüküyor gayet. Genişletmek için tıkla... İlla SD Kart'a atmak zorunda değilsiniz. Cihaz hafızasına atabilirsiniz.
CubeOrange Decapat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Kasım 2024 #7 Usb ile gözükmüyor bilgisayarda atamıyorum
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Kasım 2024 #8 CubeOrange dedi: USB ile gözükmüyor bilgisayarda atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Samsung USB sürücüleri kurulu mu?
CubeOrange dedi: USB ile gözükmüyor bilgisayarda atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Samsung USB sürücüleri kurulu mu?
CubeOrange Decapat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Kasım 2024 #9 Bilmiyorum nasılsın yapacağım.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Kasım 2024 #10 CubeOrange dedi: Bilmiyorum nasılsın yapacağım. Genişletmek için tıkla... Samsung Android USB Driver | Samsung Developer You need the driver only if you are developing on Windows and want to connect a Samsung Android device to your development environment over USB. developer.samsung.com Bunu indirin ve kurun.
CubeOrange dedi: Bilmiyorum nasılsın yapacağım. Genişletmek için tıkla... Samsung Android USB Driver | Samsung Developer You need the driver only if you are developing on Windows and want to connect a Samsung Android device to your development environment over USB. developer.samsung.com Bunu indirin ve kurun.