CubeOrange Decapat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Kasım 2024 #11 Şimdi bilgisayarda hiç gözükmüyor
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Kasım 2024 #12 CubeOrange dedi: Şimdi bilgisayarda hiç gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı yineden başlatın.
CubeOrange dedi: Şimdi bilgisayarda hiç gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı yineden başlatın.
CubeOrange Decapat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Kasım 2024 #13 Kurdum ama yine de gözükmüyor kafayı yiyeceğim @Heribert Yavuz programı da kurdum sd kartı farklı cihaza takıp biçimlendirdim de yeniden de başlattım ama olmuyor Son düzenleme: 18 Kasım 2024
Kurdum ama yine de gözükmüyor kafayı yiyeceğim @Heribert Yavuz programı da kurdum sd kartı farklı cihaza takıp biçimlendirdim de yeniden de başlattım ama olmuyor
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Kasım 2024 #14 CubeOrange dedi: Kurdum ama yine de gözükmüyor kafayı yiyeceğim. @Heribert Yavuz programı da kurdum SD kartı farklı cihaza takıp biçimlendirdim de yeniden de başlattım ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bağlayınca algılıyor mu? Format data yes yapıp. Yineden başlat.
CubeOrange dedi: Kurdum ama yine de gözükmüyor kafayı yiyeceğim. @Heribert Yavuz programı da kurdum SD kartı farklı cihaza takıp biçimlendirdim de yeniden de başlattım ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bağlayınca algılıyor mu? Format data yes yapıp. Yineden başlat.