BlackDemon Kilopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2017 #1 Arkadaşlar bu iki telefondan birini alacağım. Türkiye garantili alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Sebebiyle söylerseniz memnun olurum.
Arkadaşlar bu iki telefondan birini alacağım. Türkiye garantili alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Sebebiyle söylerseniz memnun olurum.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2017 #2 Ekranı TFT LCD için ben kesinlikle J7 Prime tercih etmezdim, P9 Lite önerimdir.
BlackDemon Kilopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2017 #3 TFT ekranın dezavantajı nedir farkı ne ? Bir de çok fotoğraf çeken biri değilim fakat çektiğimde güzel olmasını isterim.Bu diyafram açıklığı önemli bir şey mi yani çok farkeder mi ? Bir de Huawei'nin arayüzü nasıl sizce ?
TFT ekranın dezavantajı nedir farkı ne ? Bir de çok fotoğraf çeken biri değilim fakat çektiğimde güzel olmasını isterim.Bu diyafram açıklığı önemli bir şey mi yani çok farkeder mi ? Bir de Huawei'nin arayüzü nasıl sizce ?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.685 Makaleler 21 Çözümler 99 4 Ekim 2017 #4 P9 Lite Teknosa da 1050 lira. Kaçırmayın bu fiyatı. Ben olsam P9 Lite alırdım.
Fasulye Sırığı Hectopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 275 4 Ekim 2017 #5 J7 prime yerine J7 alman yararına olacak bence. J7 Prime ekranı berbat, dokundukça dalgalanma oluyor.
J7 prime yerine J7 alman yararına olacak bence. J7 Prime ekranı berbat, dokundukça dalgalanma oluyor.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2017 #6 TFT eski bir teknoloji, kamera açısından P9 Lite ufak bir farkla önde. Arayüzü ise gayet başarılı ve akıcı.
TFT eski bir teknoloji, kamera açısından P9 Lite ufak bir farkla önde. Arayüzü ise gayet başarılı ve akıcı.
BlackDemon Kilopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2017 #7 P9 Lite 2017 sipariş ettim. Hepinize teşekkürler arkadaşlar .
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2017 #8 Hayırlı olsun, incelemenizi bekleriz
M Mr.Acar Ziyaretçi 4 Ekim 2017 #9 BlackDemon dedi: P9 Lite 2017 sipariş ettim. Hepinize teşekkürler arkadaşlar . Genişletmek için tıkla... Nihayet kırk takla attım P9 Lite al diye bu 3. konu galiba. Hayırlı olsun. Benimkisi kadar güzel inceleme olmasa da bir inceleme bekliyoruz.
BlackDemon dedi: P9 Lite 2017 sipariş ettim. Hepinize teşekkürler arkadaşlar . Genişletmek için tıkla... Nihayet kırk takla attım P9 Lite al diye bu 3. konu galiba. Hayırlı olsun. Benimkisi kadar güzel inceleme olmasa da bir inceleme bekliyoruz.
BlackDemon Kilopat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2017 #10 Silinen üye dedi: Nihayet kırk takla attım P9 Lite al diye bu 3. konu galiba. Hayırlı olsun. Benimkisi kadar güzel inceleme olmasa da bir inceleme bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Aynen biraz uğraştırdım seni ama çok seçenek vardı kararsızdım. . Zamanım olursa yaparım tabi ki incelemeyi.
Silinen üye dedi: Nihayet kırk takla attım P9 Lite al diye bu 3. konu galiba. Hayırlı olsun. Benimkisi kadar güzel inceleme olmasa da bir inceleme bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Aynen biraz uğraştırdım seni ama çok seçenek vardı kararsızdım. . Zamanım olursa yaparım tabi ki incelemeyi.