Bende psmart 2018 var, yani onda da yavaştan batarya kendini göstermeye başladı, ömürleri yavaştan gidiyor.
J7prime'dan önce general mobile 5 vardı bende ve telefon sürekli hata verip duruyordu.(sistem ui durdu filan) aynı şey bu telefonda da ara sıra oluyor. Sizin telefonda oldu mu hiç böyle bir şey?Bende PSmart 2018 var, yani ondada yavaştan batarya kendini göstermeye başladı, ömürleri yavaştan gidiyor.
J7Prime'dan önce General Mobile 5 vardı bende ve telefon sürekli hata verip duruyordu.(Sistem UI durdu falan) aynı şey bu telefonda da ara sıra oluyor. Sizin telefonda oldu mu hiç böyle bir şey?
Benim tek bir sıkıntım var, birisi ile konuşurken arkaplanda uygulama kilidi var, o kapanıyor mesela adamla konuşurken Whatsapp bakacağım, uygulama kilidini açıyorum, WP'nin tekrar kitleniyor onun dışında bir sıkıntısı yok.J7prime'dan önce general mobile 5 vardı bende ve telefon sürekli hata verip duruyordu.(sistem ui durdu filan) aynı şey bu telefonda da ara sıra oluyor. Sizin telefonda oldu mu hiç böyle bir şey?
Benim tek bir sıkıntım var, birisi ile konuşurken arkaplanda uygulama kilidi var, o kapanıyor mesela adamla konuşurken WhatsApp bakacağım, uygulama kilidini açıyorum, Wp'nin tekrar kitleniyor onun dışında bir sıkıntısı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.