Arkadaşlar elimde J7 Prime var ama telefon hiç güncelleme almamış ve sürümü Android 6. çoğu uygulamayı kullanamıyorum hata veriyor. Kies'ten güncelleyeyim dedim Kies sxstrace.exe hatası veriyor. Son çare Custom ROM atmak oldu ama One UI ROM atmayı düşünüyorum ama bir takım sorularım olacak.
XDA'daki ROM'lar güvenilir mi?
Root atmayacağım ama TWRP flashlarsam Knox sayacı artar mı?
Bu arada Custom ROM derken One UI demek istiyordum ona rağmen yine Knox sayacı artar mı?
Arkadaşlar elimde J7 Prime var ama telefon hiç güncelleme almamış ve sürümü Android 6. çoğu uygulamayı kullanamıyorum hata veriyor. Kies'ten güncelleyeyim dedim Kies sxstrace.exe hatası veriyor. Son çare Custom ROM atmak oldu ama One UI ROM atmayı düşünüyorum ama bir takım sorularım olacak.
XDA'daki ROM'lar güvenilir mi?
Root atmayacağım ama TWRP flashlarsam Knox sayacı artar mı?
Bu arada Custom ROM derken One UI demek istiyordum ona rağmen yine Knox sayacı artar mı?
Evet, Knox sayacı artar. Cihazın garantisi bitti diye tahmin ediyorum.
XDA sitesindeki ROM'lar güvenilir. LineageOS tercih edebilirsiniz.
Kurma rehberi:
Rehber: Custom ROM: Samsung cihazlara Custom ROM kurma
Bu seferki rehberimde telefona Custom ROM kurmak üzerine olacak. Gerekli malzemeler: Telefon Bilgisayar Hafıza kartı ( en az 2 GB tavsiye ederim) Data kablosu. Ben bu rehberi Samsung Grand Prime ile yapacağım. Gerekli uygulamalar: Telefon ayarlarına girip geliştirici seçeneklerinden OEM...www.technopat.net
ROM atmasan daha iyi ben J5 telefonuma attım hiç hoşuma gitmedi sistem gerçek hissiyatı vermiyordu.
[ROM] [9] LightROM v1.0 For G610X
Welcome to LightROM v1.0 for G610X Before you get started.... I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please do some research if you have any concerns about...forum.xda-developers.com
[ROM] [9.0] GODNESS ONE UI V5 [OFFICIAL] [G610X] [Estable]
GODNESS ONE UI Warning I am not responsible for blocked devices, dead SD cards, Read everything so you do not end up like an imbecile Installation - Before Installing The Rom Do Advanced Wipe And Format Data To Do A Clean...forum.xda-developers.com
Bu iki ROM'a bakabilirsiniz. Stabil çalışıyor J7 Prime cihazımda. Şu an lightrom kullanıyorum.
Papara, Nays gibi uygulamalarda "Sistem üzerinde değişiklik algılanmıştır." uyarısı çıkıyor. Knox sayacı artmıştır büyük ihtimal. Garantisi bittiği için pek dert etmiyorum.Peki Knox sayacınız arttı mı?
Papara, Nays gibi uygulamalarda "sistem üzerinde değişiklik algılanmıştır." uyarısı çıkıyor. Knox sayacı artmıştır büyük ihtimal. Garantisi bittiği için pek dert etmiyorum.
Son olarak bir şey soracağım gapps kurdunuz mu?
Son olarak bir şey soracağım gapps kurdunuz mu?