J7 Pro aniden gitti

Telefon bilgisayara başarılı şekilde bağlandı. Rom atıp olana bakacağım. Olmadı ekran bozuldu çünkü ekran Çin malı B kaliteydi. Tahtakaleye gidip ekran alacağım herhalde.

Açarım ama ekranı geri takmam imkansız çünkü ekran köşeden kırığa sahip.
Yok hiç açmayın o zaman, dediğiniz gibi ekran bozulmuş olabilir. Ben parçaların hepsi orijinal sanmıştım.

Yok hiç açmayın o zaman, dediğiniz gibi ekran bozulmuş olabilir. Ben parçaların hepsi orijinal sanmıştım.
Keşke... Arkadaşıma bakınca cam gibi görüntü bende ise Minecraft... 650 bu cihaza çok. Olmadı eski telefonu tamir ettireceğim 200tl istiyorlar orijinal ekranı için.

@Hexa Force Buradan yüklemeyi deneyin.
Telefonu masaya koydum. Gitarımdan penamı, banyodan vakumlu askıyı, dolaptan fönü alıp ameliyat eder gibi ekranı çıkardım. Bahsettim mi bilmiyorum ama ekran çakma -5 dolara almıştım pena vakum bide yapıştırıcı ile- haylice sökerken kırık yerler bir tık büyüdü. Başarılı şekilde söktüm ve ekran üstündeki bağlantı soketinin hafiften yırtık olduğunu gördüm. Cihazı temizleyip telefoncuda 5 DK sürmeden ekranını takıp geri geldim. Çakma J7 Pro ekranlarında oldukça normal bir şeymiş. Eğer çakma bir ekranınız varsa ve bu sorunu yaşayıp buraya geldiyseniz ekranınız bozulmuş demektir.

Telefonu masaya koydum. Gitarımdan penamı, banyodan vakumlu askıyı, dolaptan fönü alıp ameliyat eder gibi ekranı çıkardım. Bahsettim mi bilmiyorum ama ekran çakma -5 dolara almıştım pena vakum bide yapıştırıcı ile- haylice sökerken kırık yerler bir tık büyüdü. Başarılı şekilde söktüm ve ekran üstündeki bağlantı soketinin hafiften yırtık olduğunu gördüm. Cihazı temizleyip telefoncuda 5 DK sürmeden ekranını takıp geri geldim. Çakma J7 Pro ekranlarında oldukça normal bir şeymiş. Eğer çakma bir ekranınız varsa ve bu sorunu yaşayıp buraya geldiyseniz ekranınız bozulmuş demektir.
O hafiften yırtık dediğin yer sıkıntılıdır, geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı