J7 Pro hızlı şarj var mı?

kullanilmiyorr

Hectopat
Merhaba benim adaptörüm ve kablom çok eskidi her an bozulacakmış gibi. Ben de yeni şarj aleti almayı düşündüm ama aklıma bir şey takıldı, anlık gücü 15 Wattlık bir Samsung adaptör buldum, kablosu telefonum eski olduğu için Micro-B yani eski Samsung telefonlardaki gibi bir şarj girişi var, benim telefona bunu alsam ve TYPE-C dönüştürücü alıp telefonumla bağlasam, telefonum hızlı şarj olur mu? Telefonumun desteklemesi gerekir mi, gerekiyorsa destekliyor mudur? Şu an ki adaptörüm 5 Watt sanırım, 2 saatte anca %100 doluyor. Veya telefonumun desteklediği maksimum anlık Wattı nerden bulabilirim?

J7 Pro' da hızlı şarj özelliği yoktur, 2 saat şarj süresi de normaldir. Mümkünse orjinal veya 2. el şarj aleti alın.

J7 Pro'da Hızlı şarj özelleğini aktif hale getirmeniz gerekmekte. Aynı zamanda Bunu destekleyen kablo ve adaptörün olması gerekir. Watt değerlerini Epey gibi sitelerden öğrenebilirsin.

Yanlış bilgilendirme : J7 Pro hızlı şarjı desteklemez.

J7 Pro' da hızlı şarj özelliği yoktur, 2 saat şarj süresi de normaldir. Mümkünse orjinal veya 2. el şarj aleti alın.
Peki 15 Wattlık bir şarj aletiyle 5 Wattlık şarj aleti arasında bir fark olur mu? Yani kısaca telefonumun desteklediği maksimum amper, voltajı ve Wattı nerden öğrenebilirim? Alacağım şarj aletinden maksimum performans alabilir miyim yani merak ettiğim o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…