B BloodGun12 Hectopat Katılım 22 Şubat 2018 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2018 #1 Samsung Galaxy J7 Pro için alabileceğim en iyi kap ve ekran koruyucusu veya seti nedir? Bütçem 60 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2018
Samsung Galaxy J7 Pro için alabileceğim en iyi kap ve ekran koruyucusu veya seti nedir? Bütçem 60 TL.
Basri37 Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 315 Makaleler 2 24 Eylül 2018 #2 Konuyla alakalı değil ama telefonunun performansından memnunmusun ?
Basri37 Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 315 Makaleler 2 24 Eylül 2018 #3 Soruna gelecek olursak şunları önerebilirim. Case 4U Samsung Galaxy J7 Pro Kılıf J730 Kılıf Çift Katmanlı Fiyatı Kılıf Sonmodashop Samsung Galaxy J7 Pro J730 3D Tam Ekran Koruyucu Fiyatı ekran koruyucu Son düzenleme: 24 Eylül 2018
Soruna gelecek olursak şunları önerebilirim. Case 4U Samsung Galaxy J7 Pro Kılıf J730 Kılıf Çift Katmanlı Fiyatı Kılıf Sonmodashop Samsung Galaxy J7 Pro J730 3D Tam Ekran Koruyucu Fiyatı ekran koruyucu
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2018 #4 Telefoncularda ya da telefon kılıfı satan yerlerde daha uyguna gelebilir. Tank kılıf almanızı öneririm. Ekran koruyucuda zaten genelde standart satılıyor.
Telefoncularda ya da telefon kılıfı satan yerlerde daha uyguna gelebilir. Tank kılıf almanızı öneririm. Ekran koruyucuda zaten genelde standart satılıyor.
B BloodGun12 Hectopat Katılım 22 Şubat 2018 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2018 #5 Basri37 dedi: Konuyla alakalı değil ama telefonunun performansından memnunmusun ? Genişletmek için tıkla... kullanma amacına bağlı ben oyun için değil batarya ve uzun yolda bluetooth kulaklık için almıştım yani gerçekten şahane bir bataryası var
Basri37 dedi: Konuyla alakalı değil ama telefonunun performansından memnunmusun ? Genişletmek için tıkla... kullanma amacına bağlı ben oyun için değil batarya ve uzun yolda bluetooth kulaklık için almıştım yani gerçekten şahane bir bataryası var
Basri37 Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 315 Makaleler 2 26 Eylül 2018 #6 BloodGun12 dedi: kullanma amacına bağlı ben oyun için değil batarya ve uzun yolda bluetooth kulaklık için almıştım yani gerçekten şahane bir bataryası var Genişletmek için tıkla... Ben çok sosyal medya kullanan biriyim, aşağı inmelerde çok kasarmı ?
BloodGun12 dedi: kullanma amacına bağlı ben oyun için değil batarya ve uzun yolda bluetooth kulaklık için almıştım yani gerçekten şahane bir bataryası var Genişletmek için tıkla... Ben çok sosyal medya kullanan biriyim, aşağı inmelerde çok kasarmı ?
B BloodGun12 Hectopat Katılım 22 Şubat 2018 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2018 #7 Basri37 dedi: Ben çok sosyal medya kullanan biriyim, aşağı inmelerde çok kasarmı ? Genişletmek için tıkla... açık konuşacağım nadir olsa başıma gelmiştir çok nadir oluyor
Basri37 dedi: Ben çok sosyal medya kullanan biriyim, aşağı inmelerde çok kasarmı ? Genişletmek için tıkla... açık konuşacağım nadir olsa başıma gelmiştir çok nadir oluyor