J7 Pro sarjın hızlı azalması

ahmet enis

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Yakın zamanda J7 Pro telefon aldım 2.el. Telefonu %100 sarj ettikten sonra sarjı gayet iyi gidiyor ve hızlı tükenmiyor. Fakat %40'a geldiği zaman kapalı da olsa açıkta olsa hızlıca şarjı tüketiyor ve %20 seviyelerine düşüyor. Yani %40'dan sonra aşırı hızlı azalıyor bunun sebebi ne olabilir? Batarya sağlığı %77 sebebi bu olabilir mi?
Telefonu bugün saat 16.00 gibi sarjdan çıkardım %100 olarak. Şu an saat 02.30 ve sarjım %8. Aşırı da kullanmadım ekran kullanım sürem 2.30 saat, 1 saat de şarkı dinlemişim Spotify'dan. Bana pek normal gelmedi bu durum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya sağlığı kötü durumda. Hızlı azalması normal bence. Kırpılmış Samsung modellerini sevmem ama ana sebep batarya sağlığı bence. Ayrıca, Android'in güç kullanımı ve arka plan uygulamaları konusunda çok iyi olduğu söylenemez. Her şeye rağmen güzel bir kullanım süresi olduğunu düşünüyorum. Yeni bir batarya ile biraz daha iyileştirilebilir.

Batarya kalibrasyonu yap, bende de aynı cihaz var, batarya olarak çok iyi bir telefondur J7 PRO. Ben 2.5 yıldır kullanıyorum ben de batarya tarafında bir sıkıntı yok. Cihaz bakımından pil sekmesine gir sağ üstte ayarlar seçeneği var orada uygulamaları uyku sekmesine ekle, arka planda sen açmadıkça uygulamalar çalışmayacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı