J7 Pro TWRP Sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, SM-J730F modelli cihazıma TWRP Recovery'i her yüklediğimde telefondaki her şey siliniyor. Hatta Android'in kendi sistemi bile. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Stock Rom'u tekrar kurunca TWRP iptal oluyor. Bu sadece bende mi böyle yoksa ?

Hayır, Ben de j7-Prime ile de çok büyük zorluklar yaşadım. Amaç root atmak ise
Bu site özel boot dosyası yapıyor.

Olabilir denemediğim ve gerçekten hoş bir yöntem, ama gene TWRP ye girdiğinizde telefon sıfırlanır gibi geliyor bana. Değişen bir şey olmaz gibi. denemeden bilemeyiz. Deneyecekseniz her ihtimale karşı EFS yedeği almanızı öneririm(Başıma geldi). Denerseniz sonuçları paylaşırsanız da sevinirim belki çalışır bizde bir şeyler yaparız artık. :)

TWRP Flashlamadan önce odinden options kısmında Auto Reboot u kapatmanız gerekiyor ve flashladıktan sonra cihaza restart atıp direk twrpye giriş yapmanız gerek. Sonrada no-verity-opt-encrypt-6.0.zip adlı dosyayı flashlayın. Eğer bu işlemi geçerseniz telefonunuz brick olabilir. Anakartınız bozulabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı