Öncelikle Merhaba,
Bu adımlar
www.thedroidguy.com'dan alıntıdır. Kendim denemedim. Kesin garanti veremem.
1. Adım: Telefonunuzu yeniden başlatın Bu, özellikle sorunun ilk ortaya çıkışı ise yapmanız gereken ilk şey olmalıdır. Cihazın yeniden başlatılması, olası tüm küçük ürün yazılımı ve donanım arızalarını ortadan kaldırır. Sorununuzun bu çok basit prosedürle çözülmesi her zaman daha büyük bir şanstır. Yeniden başlattıktan sonra, telefonunuzu Wi-Fi ağınıza bağlamayı deneyin ve sorun devam ederse sorun gidermeye devam edin.
2. Adım: Ağ cihazlarınızı çalıştırın Bu sorunun oluşmasının başka bir olasılığı, modeminizin veya yönlendiricinizin ağ aygıtlarının yeniden düzgün çalışması için yeniden başlatılması gerektiğidir. Bu cihazlar da donar ve gerçekleştiğinde yeniden başlatılması gerekir. Bu nedenle, bunları güç kaynağından çıkarın, bir dakika bekleyin ve tekrar takın. Cihazınız hala ev ağınıza bağlanamıyorsa, ürün yazılımının peşinden gitme zamanı gelmiştir.
3. Adım: Telefonunuzu güvenli modda başlatın ve yeniden bağlanın
Deneyimlerimize ve okuyucularımızdan gelen bazı raporlara dayanarak, bazı uygulamalar çöktüğünde Wi-Fi radyo ve hizmetleri, üçüncü taraflar da dahil olmak üzere etkilenebilir. Bu nedenle, bellenimden önce, uygulamalarınızla ilgili bir sorun olmadığını doğrulamanız gerekir. J7'nizi güvenli modda başlatın ve cihazınızı aynı ağa bağlamayı deneyin.
Telefon seçenekleri görüntülenene kadar Güç düğmesini (sağda bulunur) basılı tutun ve bırakın.
Güvenli Modda Yeniden Başlatma istemi görüntüleninceye kadar Güç düğmesini seçip basılı tutun ve bırakın.
TEKRAR BAŞLAT'a dokunun. Not: Bu yeniden başlatma işleminin tamamlanması bir dakika kadar sürebilir.
Yeniden başlattıktan sonra, kilit açma / ana ekranın sol alt kısmında Güvenli mod görünür.
Sorun tanı durumunda bile devam ederse, ürün yazılımının peşinden gitme zamanı gelmiştir.
4. Adım: Sistem önbelleğini silin
Önbellekler düşündüğünüzden daha sık bozulur. Aslında, bu sorun bunun bir sonucu olabilir. Belirli önbellekleri silemediğimiz için, tüm bu önbelleklerin kaydedildiği dizini (önbellek bölümü) silmemiz gerekir. Böylece, bu bölümde, J7'nizi kurtarma moduna nasıl yeniden başlatacağınızı ve önbellek bölümünü nasıl sileceğinizi öğreneceksiniz. Endişelenmeyin, bu prosedürün telefonunuzda herhangi bir olumsuz etkisi yoktur ve silinen önbellekler yenileriyle değiştirilecektir. İşte böyle…
Cihazı kapatın.
Sesi Açma tuşunu ve Ana Ekran tuşunu basılı tutun, ardından Güç tuşunu basılı tutun.
Cihaz logosu ekranı görüntülendiğinde, yalnızca Güç tuşunu serbest bırakın
Android logosu görüntülendiğinde, tüm tuşları serbest bırakın ("Sistem güncellemesini yükleme", Android sistem kurtarma menü seçeneklerini göstermeden önce yaklaşık 30 - 60 saniye boyunca görünür).
"Önbellek bölümünü sil" seçeneğini vurgulamak için Sesi kısma tuşuna birkaç kez basın.
Seçmek için Güç tuşuna basın.
'Evet'i vurgulamak için Sesi kısma tuşuna basın ve seçmek için Güç tuşuna basın.
Önbellek silme bölümü tamamlandığında, system Sistemi şimdi yeniden başlat ’vurgulanır.
Cihazı yeniden başlatmak için Güç tuşuna basın.
Sistem önbelleğini sildikten sonra, sorun yaşadığınız ağa telefonunuzu bağlamayı deneyin. Sorun devam ederse, telefonunuzu sıfırlamaktan başka seçeneğiniz yoktur.
5. Adım: Master'ı gerçekleştirin Galaxy J7'nizi sıfırlayın Sıfırlama, telefonunuzdaki tüm dosyaları ve verileri siler ve cihazı orijinal veya fabrika varsayılan ayarlarına geri getirir. Aşağıdaki adımları izlemeden önce, tüm verilerinizi ve dosyalarınızı silinecekleri şekilde yedeklediğinizden emin olun. Dahili bellekteki verileri yedekleyin. Cihazda bir Google hesabında oturum açtıysanız Hırsızlığa KarĢı Koruma özelliğini etkinleştirdiniz ve Ana sıfırlamayı bitirmek için Google kimlik bilgilerinize ihtiyacınız olacaktır. Galaxy J7'nizi kapatın. Sesi Açma düğmesini ve Giriş tuşunu basılı tutun, ardından Güç tuşunu basılı tutun. Cihaz logosu ekranı görüntülendiğinde, yalnızca Güç tuşunu serbest bırakın Android logosu görüntülendiğinde, tüm tuşları serbest bırakın ("Sistem güncellemesini yükleme", Android sistem kurtarma menü seçeneklerini göstermeden önce yaklaşık 30 - 60 saniye boyunca görünür). 'Verileri sil / fabrika ayarlarına sıfırla'yı vurgulamak için Sesi kısma tuşuna birkaç kez basın. Seçmek için Güç düğmesine basın. "Evet - tüm kullanıcı verilerini sil" vurgulanana kadar Sesi kısma tuşuna basın. Ana sıfırlamayı seçmek ve başlatmak için Güç düğmesine basın. Ana sıfırlama tamamlandığında, system Sistemi şimdi yeniden başlat ’seçeneği vurgulanır. Cihazı yeniden başlatmak için Güç tuşuna basın. Telefon sıfırlamadan sonra hala ev Wi-Fi ağına bağlanamıyorsa, tekrar mağazaya geri getirip teknisyen tarafından kontrol etmenin zamanı geldi.
Kaynak:
www.thedroidguy.com