B BirLaptopKullanıcısı Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 609 Çözümler 6 Yer Nottingham 13 Temmuz 2023 #1 Samsung marka telefonuma Custom ROM kurmak istiyorum. Telefonum Samsung J700F 2015. Custom ROM kurarsak Knox gider mi ya da Knox devre dışı kalır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
Samsung marka telefonuma Custom ROM kurmak istiyorum. Telefonum Samsung J700F 2015. Custom ROM kurarsak Knox gider mi ya da Knox devre dışı kalır mı?
Çözüm 3 3 363652 13 Temmuz 2023 BirLaptopKullanıcısı dedi: Samsung marka telefonuma Custom ROM kurmak istiyorum. Telefonum Samsung J700F 2015. Custom ROM kurarsak Knox gider mi ya da Knox devre dışı kalır mı? Genişletmek için tıkla... Evet, Knox devre dışı kalıyor.
BirLaptopKullanıcısı dedi: Samsung marka telefonuma Custom ROM kurmak istiyorum. Telefonum Samsung J700F 2015. Custom ROM kurarsak Knox gider mi ya da Knox devre dışı kalır mı? Genişletmek için tıkla... Evet, Knox devre dışı kalıyor.
KS KS B BirLaptopKullanıcısı Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 609 Çözümler 6 Yer Nottingham 13 Temmuz 2023 #11 Fullpointer dedi: VoLTE de gidecek, bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Telefonla konuşurken sıkıntı olacak yani. Artı 0 Eksi
Fullpointer dedi: VoLTE de gidecek, bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Telefonla konuşurken sıkıntı olacak yani.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 13 Temmuz 2023 #12 BirLaptopKullanıcısı dedi: Telefonla konuşurken sıkıntı olacak yani. Genişletmek için tıkla... Evet. LTE üzerinden değil, GSM üzerinden iletişim kuracaksın. O yüzden biraz telefonumsu gelecek. Artı 0 Eksi
BirLaptopKullanıcısı dedi: Telefonla konuşurken sıkıntı olacak yani. Genişletmek için tıkla... Evet. LTE üzerinden değil, GSM üzerinden iletişim kuracaksın. O yüzden biraz telefonumsu gelecek.
KS KS B BirLaptopKullanıcısı Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 609 Çözümler 6 Yer Nottingham 13 Temmuz 2023 #13 Fullpointer dedi: Evet. LTE üzerinden değil, GSM üzerinden iletişim kuracaksın. O yüzden biraz telefonumsu gelecek. Genişletmek için tıkla... Çok fark eder mi LTE'ye göre? Artı 0 Eksi
Fullpointer dedi: Evet. LTE üzerinden değil, GSM üzerinden iletişim kuracaksın. O yüzden biraz telefonumsu gelecek. Genişletmek için tıkla... Çok fark eder mi LTE'ye göre?
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 13 Temmuz 2023 #14 BirLaptopKullanıcısı dedi: Çok fark eder mi LTE'ye göre? Genişletmek için tıkla... Değişebilir, ama fark duyulabiliyor. Neticede önemli bir özellik. Artı 0 Eksi
BirLaptopKullanıcısı dedi: Çok fark eder mi LTE'ye göre? Genişletmek için tıkla... Değişebilir, ama fark duyulabiliyor. Neticede önemli bir özellik.